Linux'u eleştirmek

"Bana öyle geliyor" diye kurduğum cümleye bile kızgın atan var.

Linux kullanmaya başladıysan ne mutlu bana. Ayrıca bir ara eleştiriyordun. Ne oldu da fikrin değişti?
@LinuxSeven

Zamanla değişti.

9 yaşımda kullanıyordum.
9 yaşında internetten kopyaladığınız komutları mı çalıştırıyordunuz, yoksa GUI mı kullanıyordunuz? Kaldı ki sizin o yaşta kullanabilmiş olmanızın durumla alakası bile yok. Linux kesinlikle öğrenmeye açık olmayan ve alışkanlıklarına bağlı olan insanlara göre zor. Butonlara tıklamayı zor bulan son kullanıcıya göre daha da zor.

Linux'a Unity indirmenin bir yolu var mıdır? Varsa paylaşabilir misiniz? Ben en son denediğimde indirememiştim. Konu da açtım doğru düzgün cevaplar gelmedi.
Linux Mint kullanıyorsan uygulama merkezinde unity hub olması gerekiyor. Onu indir ve unity hub'tan editor olarak 2021-LTS yerine 2020-LTS versiyonunu kur. Kendim 2021-LTS'de sorun yaşamıştım. Eğer denersen ve bir sorun yaşarsan beni etiketleyerek çağırabilirsin.
Not: Basitçe "flatpak install com.unity.UnityHub" komuduyla da yükleyebilirsin. Kolaylık olsun diye uygulama merkezi dedim.

Abicim sen konu açma öyle 2 satır makale ile eleştiri inceleme olmaz, senin yaptığın kullanıcıları daha da ön yargılı yapmak şu an.

Ubuntuda Make bile kurulu değil driver kuramayıp Minte geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…