Linux'u En Hızlı Hangi Sanal Makine Çalıştırıyor?

1cskndlgr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Sanal Makineye Linux ve Windows 10 yüklemek istiyorum. Windows virüsten arındırmak için, Linux de uygulama geliştirmek için kurmak istiyorum :)
- Sizce en hızlısı hangisi ?
- Farkları var mı ?
Kullanan arkadaşlar paylaşırsa, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redhat tarafından desteklenen "Fedora" hızlı ön yükmesi ile ünlüdür. Arka planda düşük sistem kullanır. Laptop kullanıcıları uzun batarya kullanımı için sıklıkla tercih ettiği işletim sistemidir. Driver problemi yaşamadım. Uygulamalar ve driver için sık sık güncelleme yayınlanır.

"Kali linux" kendi içinde hali hazırda bulunan programlar sayesinde penetrasyon testleri yapmaya olanak sağlayan bir işletim sistemi. Güvenlik ile özleştirilmiş bir sistem. Masaüstü kullanımı yerine komutlar ile ilerlemek gerektiğinden giriş seviyesi kulllanıcılar için kullanımı zordur

"Linux mint" masaüstü deneyimini kolaylaştırıyor. Cinnamon masaüstü ortamını beğeniyorum. Windows gibi masaüstü ortamı sayesinde ayarlar kolaylıkla hallediliyor

"Kali linux" kendi içinde hali hazırda bulunan programlar sayesinde penetrasyon testleri yapmaya olanak sağlayan bir işletim sistemi. Güvenlik ile özleştirilmiş bir sistem. Masaüstü kullanımı yerine komutlar ile ilerlemek gerektiğinden giriş seviyesi kulllanıcılar için kullanımı zordur
Kali Linux un masaüstü sürümü bulunmakta Graphic install yaparsanız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı