Çözüldü Lioncast LS100 USB mikrofon çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadir Harman

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullandığım Lioncast LS 100 mikrofonum, herhangi bir hata vermeden, birden bire çalışmamaya başladı. Windows ayarlarından varsayılan aygıt olarak ayarlamama rağmen, mikrofonun sesini açamıyorum. Mouse'u bıraktığımda, ses sıfır seviyesine iniyor. Mikrofonu başka laptopta denediğimde sorunsuz çalışıyor.

Probleme ilişkin video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Aygıt yöneticisinden, ses, video ve oyun denetleyicileri altında, Realtek(R) Audio devre dışı bırakıp, USB'den mikrofonu çıkarıp tekrar taktım, düzeldi.
Aynı sorunu yaşayanlar için rehber olması açısından, çözümü buraya da bırakmak istedim.
Tekrar
Hocam bende de aynı mikrofon var. Başka yerde çalışıyorsa sizin işletim sisteminizde yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Ses sürücülerini silip tekrar kurmayı dener misiniz?
Merhaba.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Ses sürücüsü güncel olmasına rağmen, DDU ile kaldırdım, yine güncel sürüm kurdum. Revo ile Realtek kaldırdım, güncel sürüm kurdum ama herhangi bir iyileşme olmadı.

Hocam USB mikrofonlarda ses sürücülerinin bir etkisi bulunmaz. Zaten mikrofonun kendi içerisinde bir ses kartı var. Windows'unuzun güncelleştirmelerini düzenli olarak yapıyor musunuz? Belki temiz bir format da sorunu çözebilir. En azından mikrofonunuzun bozuk olmadığını söyleyebilirim.

Aygıt yöneticisinden, ses, video ve oyun denetleyicileri altında, Realtek(R) Audio devre dışı bırakıp, USB'den mikrofonu çıkarıp tekrar taktım, düzeldi.
Aynı sorunu yaşayanlar için rehber olması açısından, çözümü buraya da bırakmak istedim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı