Lipo pil şarjı nasıl yapılmalı?

Mexalon

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar kızım için RC bir araç alacağım ama lipo pil varmış içinde ve araştırdım ki öyle fişe tak şarj olsun olmuyormuş. İmax B6 diye bir alet ile şarj gerekiyormuş ki yok özel çanta içinde duracak sıcaklık şu olacak vs epey gözüm korktu. Bu işten anlayan var ise çok duacı olurum. Bu cihaz muadili sarmış piyasayı gerçeği nasıl anlarım ya da muadil ne kadar iş görür? Girdik bu işe paşa paşa cihazı da alacağız ama destek gerekiyor bilgi açısından. Hoşça kalın Allah'a emanet olun arkadaşlar.

Arkadaşlar kızım için RC bir araç alacağım ama lipo pil varmış içinde ve araştırdım ki öyle fişe tak şarj olsun olmuyormuş. İmax B6 diye bir alet ile şarj gerekiyormuş ki yok özel çanta içinde duracak sıcaklık şu olacak vs epey gözüm korktu. Bu işten anlayan var ise çok duacı olurum. Bu cihaz muadili sarmış piyasayı gerçeği nasıl anlarım ya da muadil ne kadar iş görür? Girdik bu işe paşa paşa cihazı da alacağız ama destek gerekiyor bilgi açısından. Hoşça kalın Allah'a emanet olun arkadaşlar.
Özel çanta falan olsa iyi olur ama ben imac b6 yi uzun süredir kullanıyorum çanta da kullanamadım sorun olmadı. Fakat alirken orijinal olmasına dikkat edilmeli bir arkadaşım çalmasını kullanıyordu 6. Şarj işleminde duman çıkararak yandı ve pili de çöp oldu
Ama imac b6 eski bir cihaz onun yerine daha güncel güvenilir istd veya toolkit markalarının giriş seviyesi şarj aletlerine bakılabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı