1 yıl kullanılmayan lipo pil çalışır mı?

Wag7r

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller proje için aldığımız sonradan yetersiz olduğu için başka batarya aldığımızdan bu batarya dolabımda unutulmuş 1 yıldan fazla olmuş şarj aleti bende olmadığı için test edemedim. Bu batarya ölmüş müdür? Eğer çalışıyorsa yeni şarj aleti alacağım. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250226_164759_807.jpg
    IMG_20250226_164759_807.jpg
    261 KB · Görüntüleme: 49
Rc aracımın lipo pili 15 ay askere gidip döndüğümde şişmiş ve kullanılamaz hale gelmişti. Sizin pilde şişme v.s yoksa bile ölüp ölmediğini kimse söyleyemez en mantıklısı test edip bakmanız.

Herkese iyi Sosyaller proje için aldığımız sonradan yetersiz olduğu için başka batarya aldığımızdan bu batarya dolabımda unutulmuş 1 yıldan fazla olmuş şarj aleti bende olmadığı için test edemedim. Bu batarya ölmüş müdür? Eğer çalışıyorsa yeni şarj aleti alacağım. Teşekkürler.
Kapasitesi azalmıştır fakat kesin olarak ölmüş diyemeyiz hocam.

@Myk61 hocam şişme vs gibi fiziksel bir hasar yok tertemiz kapalı kutuda duruyordu yeni sarz aleti alacağım fakat eğer böyle bir durum var ise direk yeni pil de alabilirim sormak istedim

@Sakuya Izayoi haklısınız ama içindeki hücreler hasar alabiliyor hocam yarı şarj durumunda izole etmek daha sağlıklı her zaman

Hocam motorda denemek riskli buzzer alın gelmesini bekleyin test edin ona göre yenisini alırsınız. Zaten 100 lira bir şey.

Anladım hocam mecbur şarj aleti alacağım temiz pili çöpe atmak istemiyorum yanında buzzer alıp denemek en sağlıklısı olacak sanırım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı