Lipton oyunları nasıl tekrar oynanabilir?

O linklere ulaşma nasıl oluyor? Ya da YouTube'da bu konunun aynısını işleyen anlatım videosu var mıdır?
Yazılımların içinde (sadece Flash'a özel bir durum değil) dışarıdan bilgi çeken ya da veri indiren bölümler olabiliyor (Şöyle düşün; benim indirdiğim dosya üzerinden gidersek örnek olarak: dosya boyutu 253 KB ama oyunun içerisinde bir sürü ses ve video olduğunu biliyoruz. Bu boyutla bu mümkün değil. Dolayısıyla oyunun içinde bu videoları ve sesleri çektiği belli kodlar var. Atıyorum Lipton'un sitesinin içerisinde bir yerden ilgili videoyu çeken bir link gibi ya da Youtube linki gibi düşün. Şimdi o linkler kaldırıldıysa ya da arşivlendiyse artık aktif değiller. Dolayısıyla elinde oyunun dosyası olsa bile oyun o linklere erişemediği için başlayamıyor. Başlasa bile oynanmıyor gibi.).

Youtube'da işin teknik tarafını anlatan eski videolar bulmak mümkün (Flash ile kodlama videoları gibi.) ama bu oyuna özel tersine mühendislik yapan biri olduğunu zannetmiyorum. İşin doğrusu ben olsam ben de yapmam. :D).

:D :D Neden bu kadar önemli olduğunu anlamadım ama sanırım bunu hakları elinde tutan Lipton'dan rica etsek daha hızlı ve temiz bir çözüm olur. Ben bunları ilk defa sizden duydum bu arada.
Rica ediyorum siz de diğer arkadaşlar da Lipton Şirketine bu konu hakkında ileti gönderelim.

Mesaj yeri burası:

Yazılımların içinde (sadece Flash'a özel bir durum değil) dışarıdan bilgi çeken ya da veri indiren bölümler olabiliyor (Şöyle düşün; benim indirdiğim dosya üzerinden gidersek örnek olarak: dosya boyutu 253 KB ama oyunun içerisinde bir sürü ses ve video olduğunu biliyoruz. Bu boyutla bu mümkün değil. Dolayısıyla oyunun içinde bu videoları ve sesleri çektiği belli kodlar var. Atıyorum Lipton'un sitesinin içerisinde bir yerden ilgili videoyu çeken bir link gibi ya da Youtube linki gibi düşün. Şimdi o linkler kaldırıldıysa ya da arşivlendiyse artık aktif değiller. Dolayısıyla elinde oyunun dosyası olsa bile oyun o linklere erişemediği için başlayamıyor. Başlasa bile oynanmıyor gibi.).

Youtube'da işin teknik tarafını anlatan eski videolar bulmak mümkün (Flash ile kodlama videoları gibi.) ama bu oyuna özel tersine mühendislik yapan biri olduğunu zannetmiyorum. İşin doğrusu ben olsam ben de yapmam. :D).
ŞImdi netleştim. Çok güzel anlattınız. Yani katmanlı halde farklı yerlerden linklere erişim olmadığı için oyun takılı kalıyor.

İki seçenek var ya süper manyağın biri bunu yeniden inşa edecek deliliğe sahip olacak ya da Lipton'a bu durumu sürekli bildireceğiz.

Umursamazlarki şirket yönetimi olarak. Çocukluğum bu oyunlarla geçti ya. Laptopun başında bunları oynarken çay bardağına bim bisküvisi batırıp yiyen kızdım ben 😭

Oyuncini, Koyun Shaun, Oyun Skor, Disney ve Cartoon oyunları..😔
Nostalji desene. O halde çok iyi anlıyorum. :)
Rica ediyorum siz de diğer arkadaşlar da Lipton Şirketine bu konu hakkında ileti gönderelim.

Mesaj yeri burası:
https://www.liptonicedtea.com/tr/iletisim
Tabii ki olacağının garantisi yok ama bazen şirketler şaşırtıyor. Denemekten zarar gelmez.
ŞImdi netleştim. Çok güzel anlattınız. Yani katmanlı halde farklı yerlerden linklere erişim olmadığı için oyun takılı kalıyor.

İki seçenek var ya süper manyağın biri bunu yeniden inşa edecek deliliğe sahip olacak ya da Lipton'a bu durumu sürekli bildireceğiz.
Aynen öyle :D

Yazdığın yazıyı paylaşırsan ben de göndereyim yardımcı olmak adına. Elimden şu an başka bir şey gelmiyor maalesef. :D

Ben böyle yazdım. Siz daha da geliştirebilir ya da değiştirebilirsiniz.

Akıllı Çay Bardağı, Her Şeyi Bilen Kadın, Her Şeyi Bileyruz ve Hadi Kaynatalım adlı Lipton oyunları serinizi kaldırmanıza tüm Türk Milleti olarak çok üzüldük. Çocukluğum bu oyunların başında geçti. Sizden ricamız bu oyunları tekrardan aktif hale getirmeniz. Tüm samimiyetimle bunu yapmanızı sizden rica ve temenni ediyorum. Saygı ve sevgilerimle..

Yazdığın yazıyı paylaşırsan ben de göndereyim yardımcı olmak adına. Elimden şu an başka bir şey gelmiyor maalesef. :D

Yaptım şöye diyor site:

E-posta gönderilemiyor. Sorun devam ederse site yöneticisiyle iletişime geçin.
Durum mesajı Mesajınız gönderildi.

Ben böyle yazdım. Siz daha da geliştirebilir ya da değiştirebilirsiniz.

Akıllı Çay Bardağı, Her Şeyi Bilen Kadın, Her Şeyi Bileyruz ve Hadi Kaynatalım adlı Lipton oyunları serinizi kaldırmanıza tüm Türk Milleti olarak çok üzüldük. Çocukluğum bu oyunların başında geçti. Sizden ricamız bu oyunları tekrardan aktif hale getirmeniz. Tüm samimiyetimle bunu yapmanızı sizden rica ve temenni ediyorum. Saygı ve sevgilerimle..

Yaptım şöye diyor site:

E-posta gönderilemiyor. Sorun devam ederse site yöneticisiyle iletişime geçin.
Durum mesajı Mesajınız gönderildi.
Evet, ben de aşağıdaki şekilde küçük bir revizyon yaptım mesajında:

Merhabalar,
Akıllı Çay Bardağı, Her Şeyi Bilen Kadın, Her Şeyi Bileyruz ve Hadi Kaynatalım adlı Lipton oyunları serinizi kaldırmanıza tüm Türk Milleti olarak çok üzüldük. Bu oyunların oldukça fazla seveni olduğunu gözlemledik. Özellikle son zamanlarda herkes bu oyunları arar oldu. Sizden ricamız bu oyunları tekrardan aktif hale getirmeniz.
Tüm samimiyetimizle bunu yapmanızı sizden rica ve temenni ediyoruz.
Saygı ve sevgilerimizle..
Bende de aynı şeyler yazdı ama sanırım gönderdi. Arada dürteriz artık. :)

Evet, ben de aşağıdaki şekilde küçük bir revizyon yaptım mesajında:

Bende de aynı şeyler yazdı ama sanırım gönderdi. Arada dürteriz artık. :)

Sizin iletiniz daha resmî olduğundan daha iyi. Sabırla cevapladığınız için size müteşekkirim. Saygılarla.

Bunca konuşmayı okuyan kişiler de iletilerini Lipton'a bildirirlerse çok hoş olur.

Ne desem bilemiyorum da, aramaya inanmak diye bir geyik döner eksisozluk'te ama bakar kör diye de bir deyiş var bizim oralarda. Verdiğiniz youtube linkinin açıklamasına bakmak hiç aklınıza gelmedi mi acaba 😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

diye gidiyor.
5 dakikadır gülüyorum. Buyurun doya doya nostalji. 🥳

Ne desem bilemiyorum da, aramaya inanmak diye bir geyik döner eksisozluk'te ama bakar kör diye de bir deyiş var bizim oralarda. Verdiğiniz youtube linkinin açıklamasına bakmak hiç aklınıza gelmedi mi acaba 😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

diye gidiyor.
5 dakikadır gülüyorum. Buyurun doya doya nostalji. 🥳

Hocam ben aradığımda yalnızca bardak oyununu bulabildim, diğerlerinde oyun var gibi görünüyor ama başka oyunlar açıyor. Sanırım bardak oyunu sağlam, çalışıyor gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı