Liquid Freezer II 280 soğutma iCUE 4000X kasaya sığar mı?

280mm Arctic çok lanet bir soğutucu. Üste Sığmama ihtimali yüksek. Arctic 360mm olanı 4000D kasaya ucu ucuna sığdırarak öne takan birini görmüştüm daha önce.

Hocam belli ki Bu radyatör Bu kasanın üst kısmına sığacakmış gibi durmuyor. Önerebileceğiniz bir kasa var mı?
Ben kendi sistemimde TUF B560-Plus anakart, Kingston Renegade RAMler ve Arctic 360mm kullanıyorum. Kasamda Phanteks P500A. Bu kasayı çok araştırdım çünkü kullandığım soğutucu piyasadaki çoğu kasada sorun çıkartıyordu. Maalesef kasanın stokları tükendi. 2 aydır da yok. Asus TUF gt500 bakabilirsiniz. Ya da ikinci el düşünebilirsiniz. Ekte kendi sistemimin nasıl durduğuna dair resimleri paylaşıyorum. Ben de zor sığdırdım sayılır.

Edit:Ram ler sonradan değiştir resimdekiler değil ama birebir aynı sayılır.

Dosya Ekleri

• 20230125_153717.jpg
    191,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20230125_153741.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 52
Anakart ve RAM modelin nedir? Ve sıvı soğutmayı aldınız mı?

B760M Aorus Elite AX ve RAM sıvı soğutmayı almadım ama çok yüksek bir ihtimal ile onu alacağım(Anakart ve RAM'i de almadı)​

Vatan Bilgisayar'a cetvel ile gidip sorunu öyle çözeceğim sanırım

280mm Arctic çok lanet bir soğutucu. Üste Sığmama ihtimali yüksek. Arctic 360mm olanı 4000D kasaya ucu ucuna sığdırarak öne takan birini görmüştüm daha önce.

Çok performanslı, internetten araştırdığım üzere testlerde Corsair 360mm sıvı soğutmadan Max 2 3 derece daha sıcak çalışıyor işlemci
Örnek Test

Son düzenleme:
Vatana 2 3 gün önce gittim şubede ona uyacak kasa yok TD500 var sadece.

N

Nasıl bir sıvı soğutmaya vurulduk arkadaş
O sıvı soğutma alınmaz. Pompa üzerinde mini bir fan var hareketli parçalar hemen ses yapmaya başlıyor. Soğutma performansı umrumda olmaz açıkçası, diğer bütün sıvı soğutucular aynı performansta soğutuyor zaten, 240'lık sıvı soğutucuyla Ryzen 7 7700X'i boşta 32 yükte RDR2 gibi oyunlarda 50 derecede kullanıyorum.

Emin ol aynı soğutmuyor. Ama 240 mm alabilir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…