LiquidSky Beta Sürümü Yayında

Merhaba arkadaşlar,

350MB internet hızı, kasmadan/donmadan film, müzik, oyun vb. aktivitelere imkan sağlayan LiquidSky, ücretsiz beta erişimini kullanıcılara açtı.

Erişmek için: Tıklayın

Önemli Notlar:
  • Beta 24 saatliktir.
  • Kayıt olurken telefon numaranızı SMS ile onaylamanız gerekir.
  • Betaya sahip olmak için, size vereceği referans linki ile 3 arkadaşınızı kayıt ettirmeniz gerekir.
  • CS:GO, Rocket League gibi oyunları test ettim ve sabit 300FPS aldım. Lakin fareyi çevirirken direk dönmüyor, yavaşça dönüyor. Yani film izlemek için muhteşem bir internet hızı size yeter. Boş verin oyunu.

LiquidSky'a saat 02:00 gibi sahip oldum, şöyle bir resim bırakmak istedim.

cats.jpg
 
Hocam LiquidSky nedir? 300 mb internet diyince merak ettim bana güzelce açıklayabilir misiniz rica etsem? Ne işe yarıyor nedir diye
 
Kısaca sanal bilgisayar diyebiliriz. Bilgisayarın güçlü olmasa bile(tabi bu sistem için yeterli olması lazım en az 1gb ram, Windows 8 ve üstü vb. gibi) oyun oynayabileceğin bir sanal bilgisayar.

Üyelik aldıktan sonra masaüstü proğramı ile birlikte giriş yapıp oyun oynayabiliyorsun. Uzaktaki sunuculara bağlısın ve o sunucular gerçekten güçlü bilgisayarlar, senin yerine o bilgisayarlar yükü çekiyor ve oynuyor fakat kontrol sende.

Ayrıntılı bilgive tutorial için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyun nasıl oynuyoruz ben daha bilgisayara girmeyi bulamadım :LOL:.

Yukarıda verdiğim videoda anlatmış.
 
Girdiğimiz şifreleri kayıt altına almayacaklarının garantisi yok sanırım. Biraz beklemek gerek. Benim pc şuanlık gayet iyi ama başka arkadaşlar için güzel bir şey ama ben güvenemedim.
 
Deneme sürümüm bitti, bana katkısı o muhteşem internet hızı oldu. Dolusuyla film izledim bıkmadan. Saniyede 30MB ile indirdiğimi görünce Steam'de, "Ulan bizimki de internet miymiş." dedim.

Oyun açısından istediğiniz kadar FPS alın almayın, fare CS:GO'da geç yanıt veriyor. Rocket League oynarken sürekli oyun durdu hatası aldım, oyun kapandı. Belki de bu sorunlar Pentium işlemci laptopum yüzünden olmuştur :p

@MBirhanM, hiç takip etmedin sanırım, Reddit bile kaynıyor bu LiquidSky konularıyla. Anlık 210.000 kişiye ulaşmışlardı Beta'yı aktif ettiklerinde. Ben güvendim ve sadece Steam şifremi girdim, doyasıya film izledim bir de. Rahat olun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı