Neden dislike atıyorsun neyi yanlış bu olayın? Adam KMS ile etkinleştirmiş Windows'u, Windows Update'den istediği şeyi atabilir onun dışında bu olaydan bir sürü sıkıntı yaşamış çok insan var internetten bulabilirsin.
Neden dislike atıyorsun neyi yanlış bu olayın? Adam KMS ile etkinleştirmiş Windows'u, Windows Update'den istediği şeyi atabilir onun dışında bu olaydan bir sürü sıkıntı yaşamış çok insan var internetten bulabilirsin.
Bilgisayarı 1 kez bulut 1 kez yerel yeniden yükleme 2 kez USB ile sıfırladım ve şu an bilgisayarı Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner, Windows Defender, KVRT, NPE, Malwarebytes( güvenli modda da tarattım ) mrt, Kaspersky, ESET ile tarattım.
Niye kaldırsın. Adamda zaten RETAIL kod var ve etkinleştirmiş. KMSPico değil ayrıca videodaki. KMS etkinleştirmesi. KMS ayrı KMSPico ayrı. KMSPico < program olan.
KMS ile etkinleştirmemiş.
Genel teknik anahtar Home için budur. Dijital etkinleştirme (MS hesabından) yapılmış ve bu anahtar milyonlarca insanda böyledir.
Niye kaldırsın. Adamda zaten RETAIL kod var ve etkinleştirmiş. KMSPico değil ayrıca videodaki. KMS etkinleştirmesi. KMS ayrı KMSPico ayrı. KMSPico < program olan.
Mail adresinize bağlı lisans anahtarı ile etkinleştirilmiş.
KMS'den kurtulmak dediğiniz şey çok basit.
Çünkü KMS, geçerli etkinleştirme yöntemi. Şirketiniz tarafından yapıldıysa hiç sorun yok yani.
Yapmana gerek yok ki. Zaten format atmışsın. Ne gerek var.
Dediğim gibi. Format atmana bile gerek yoktu. KMS etkinleştirmesinde.
KMSPico ayrı ama dediğim gibi.