@Araseksi Kısmi ürün anahtarı kısmında 8HVX7 mi yazıyor?
Neden dislike atıyorsun neyi yanlış bu olayın? Adam KMS ile etkinleştirmiş Windows'u, Windows Update'den istediği şeyi atabilir onun dışında bu olaydan bir sürü sıkıntı yaşamış çok insan var internetten bulabilirsin.
Sıfırladıysan gider ben gidiyorum sana önerim demo sürümü veya oem key kullan.KMS olduğunu nereden anladın ve 4 defa sıfırladım çoğu uygulama ile taradım zaten KMS'den kurtulmak isteyen sıfırlamıyor mu?
Nasıl bu kadar eminsin?
Bilgisayarı 1 kez bulut 1 kez yerel yeniden yükleme 2 kez USB ile sıfırladım ve şu an bilgisayarı Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner, Windows Defender, KVRT, NPE, Malwarebytes( güvenli modda da tarattım ) mrt, Kaspersky, ESET ile tarattım.
Gri market key ne demek ve ne gibi sorunları var?
Sıfırladıysan gider ben gidiyorum sana önerim demo sürümü veya OEM key kullan.
Retail Key Microsoft hesabına mı işliyordu keyi?Yazdığımı okumadınız galiba OEM key yerine Retail key daha iyi.
Herhalde öyle tam emin değilim.Retail Key Microsoft hesabına mı işliyordu keyi?
Niye kaldırsın. Adamda zaten RETAIL kod var ve etkinleştirmiş. KMSPico değil ayrıca videodaki. KMS etkinleştirmesi. KMS ayrı KMSPico ayrı. KMSPico < program olan.80TL civarı Windows 10 Pro 64 Bit OEM key alabilirsiniz. O keyi kaldırıp.
Mail adresinize bağlı lisans anahtarı ile etkinleştirilmiş.Eki Görüntüle 1508238
Şimdi hatırladım gösterdiğim video ile etkinleştirmiş olmayabilirim. Nasıl yaptım hatırlamıyorum.
KMS'den kurtulmak dediğiniz şey çok basit.KMS olduğunu nereden anladın ve 4 defa sıfırladım çoğu uygulama ile taradım zaten KMS'den kurtulmak isteyen sıfırlamıyor mu?
cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs -upk
cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /cpky
cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /ckms
KMS ile etkinleştirmemiş.Neden dislike atıyorsun neyi yanlış bu olayın? Adam KMS ile etkinleştirmiş Windows'u, Windows Update'den istediği şeyi atabilir onun dışında bu olaydan bir sürü sıkıntı yaşamış çok insan var internetten bulabilirsin.
Dediğiniz işlemi yapmalı mıyım yaparsam ne olur?Niye kaldırsın. Adamda zaten RETAIL kod var ve etkinleştirmiş. KMSPico değil ayrıca videodaki. KMS etkinleştirmesi. KMS ayrı KMSPico ayrı. KMSPico < program olan.
Mail adresinize bağlı lisans anahtarı ile etkinleştirilmiş.
KMS'den kurtulmak dediğiniz şey çok basit.
Çünkü KMS, geçerli etkinleştirme yöntemi. Şirketiniz tarafından yapıldıysa hiç sorun yok yani.
![]()
Slmgr.vbs ile Hacim EtkinleÅtirme Bilgilerini Alma Seçenekleri
Slmgr.vbs betiÄi için kullanılabilen seçeneklerin listesini saÄlar ve kullanım örneklerini açıklar.docs.microsoft.com
Kod:cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs -upk cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /cpky cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /ckms
KMS lisansı etkinse şu 3 komutla default ayarlara getirilir.
Yapmana gerek yok ki. Zaten format atmışsın. Ne gerek var.Dediğiniz işlemi yapmalı mıyım yaparsam ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.