Lisans formattan sonra iptal oldu

Genelde BIOS'a gömülüdür ya da Microsoft hesabını aç orada ngelmesi lazım ya da şurada ki adımları izle

Önceki lisansın neydi? Nasıl lisanslamıştın? Bunları bilmeden neden gittiğini söyleyemem. Formattan sonra silinen lisans türleri mevcut.

Anakart içerisinde bir lisans bilgisi barındırılmaz.

Linke tıklayıver bir oku produck key uygulamasıyla vahiy şeklinde gelmiyor key.

İçerisinde Windows lisansı olan bir hazır sistem veya laptop alırsan gelir babacım bu arada.

Piyasada bu işi yaptığı söylenen pek çok araç var. Ancak bunların çoğu aslında Kayıt Defteri'nden ana (Master) anahtarı okuyorlar. Oysa lisans anahtarının BIOS'a gönmülü olduğu sistemlerde bu lisans anahtarı Sistem'in hiçbir yerinde bulunmaz.
bu da microsoftun kendi sitesinden

Oysa lisans anahtarının BIOS'a gönmülü olduğu sistemlerde bu lisans anahtarı Sistem'in hiçbir yerinde bulunmaz.
bu da microsoftun kendi sitesinden

Microsoft'un kendi sitesinden dediğin alıntı da senin benim gibi bir kullanıcının açtığı konudaki yazı. Bana resmi ağızdan bir kanıt gösterirsen gerçekten kabul edeceğim, çünkü ben bulamadım. Nereye baksam donanım kimliğinin Microsoft sunucularında sorgulanarak dijital lisansın doğrulandığını görüyorum.

Olay şu ki OEM anahtar olmama ihtimali var + mail adresinizle oturum açarak MS hesabınıza lisansın işlenmesini de sağlamak doğru bir yoldur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı