Lisans gitmeden nasıl format atılır?

Ben işlemciyi değiştirdim ondan sonra Windows'u yeniden kurdum ama gitmedi, OEM lisans bile değildi Retail idi. Microsoft hesabına bile bağlı değildi otomatik etkinleşiyor.

Ben işlemciyi değiştirdim ondan sonra Windows'u yeniden kurdum ama gitmedi, OEM lisans bile değildi Retail idi. Microsoft hesabına bile bağlı değildi otomatik etkinleşiyor.
Retail anahtarlar hesabı girdiğimizde aktifleşmiyor muydu? Nasıl oto oldu ki o? Başlangıçta anahtarı girdiniz mi?

Retail anahtarlar hesabı girdiğimizde aktifleşmiyor muydu? Nasıl oto oldu ki o? Başlangıçta anahtarı girdiniz mi?

Hayır, lisans anahtarım yok deyip devam ediyorum.

Şimdi baktım ve lisanslıymış 150TL'ye formatlatmıştım yani her bilgisayarcı korsan yazılım yüklemiyor.

Yerel hesap kullanıyorsanız Microsoft hesabına dönüştürün. Lisansınız Microsoft hesabına bağlanmış olacak. İstediğiniz kadar format atın, microsoft hesabınızla giriş yaparsanız otomatik etkinleşir.

Şimdi baktım ve lisanslıymış 150TL'ye formatlatmıştım yani her bilgisayarcı korsan yazılım yüklemiyor.
Nereden baktınız? Retail mi OEM mi olduğunu gördünüz mü? Her bilgisayarcı korsan yükler demedim zaten. Uygun fiyata yüklemezler dedim. Benim yaşadığım yer ile alakalı konuşuyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…