Lisans okurken ön lisans KPSS sınava girilebilir mi?

Merhaba benim bir sorum olacak kusura bakmayın rahatsız ediyorum ben ön lisans mezunum ve lisans olarak reklamcılık okuyorum ama kılavuzda bunu gördüm şöyle yazıyor; "adayların mezun oldukları en üst öğrenim düzeyinden sınava girmeleri gerekmektedir." yani ben ön lisans mezun oldum ama lisans okuyorum lisans mezun olmadığımı istediğim kadar ön lisans KPSS girebilirim anlamına mı geliyor bu bilgi?

Merhaba benim bir sorum olacak kusura bakmayın rahatsız ediyorum ben ön lisans mezunum ve lisans olarak reklamcılık okuyorum ama kılavuzda bunu gördüm şöyle yazıyor; "adayların mezun oldukları en üst öğrenim düzeyinden sınava girmeleri gerekmektedir." yani ben ön lisans mezun oldum ama lisans okuyorum lisans mezun olmadığımı istediğim kadar ön lisans KPSS girebilirim anlamına mı geliyor bu bilgi?

Aynen siz şimdi ön lisans diploması aldınız o yüzden lisans henüz almadığınız için ön lisans seviyesinden girebiliyorsunuz.

Mezun olduğu kademeden sınava girebilir. Örneğin ön lisans mezunuysa ön lisans KPSS girebilir, mezun olana kadar ön lisans KPSS girmesinde bir sakınca yok. İki senede yapılan bir sınav zaten. @Seçil378.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı