RoadMix Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 636 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 İyi sosyaller. Lisans son sınıf öğrencisiyim. Okulum 1 dönem uzayacağı için önlisanstan bir bölüm örgün okumak istiyorum. Bu mümkün mü? Haziran'da YKS'ye gireceğim ve ön lisans örgün bir bölüm tercih etmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2024
İyi sosyaller. Lisans son sınıf öğrencisiyim. Okulum 1 dönem uzayacağı için önlisanstan bir bölüm örgün okumak istiyorum. Bu mümkün mü? Haziran'da YKS'ye gireceğim ve ön lisans örgün bir bölüm tercih etmek istiyorum.
Çözüm Teru 10 Mayıs 2024 Aynı anda örgün 1 lisans ve 1 ön lisans okunabilir. Hem ön lisanstan iki hem de lisanstan iki okunamaz. O yüzden sorun olmayacaktır.
Aynı anda örgün 1 lisans ve 1 ön lisans okunabilir. Hem ön lisanstan iki hem de lisanstan iki okunamaz. O yüzden sorun olmayacaktır.
jungere Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #2 Evet, okunabiliyor. Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.111 Makaleler 15 Çözümler 496 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Mayıs 2024 #3 Aynı anda örgün 1 lisans ve 1 ön lisans okunabilir. Hem ön lisanstan iki hem de lisanstan iki okunamaz. O yüzden sorun olmayacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Aynı anda örgün 1 lisans ve 1 ön lisans okunabilir. Hem ön lisanstan iki hem de lisanstan iki okunamaz. O yüzden sorun olmayacaktır.