Lisans sitelerinden ucuz ChatGPT Pro alınır mı?

Makaleler
1
Daha önce alan var mı? 30 liraya 4O satan gördüm. Bu fiyatlar geçerliyse oldukça işlevsel olur gibi duruyor.
Resimdeki örnekteki gibi.

1745944377679.png

Yani bende item satışı yaptım hocam bir süre. Hesaplar yazıldığı gibi paylaşımlı ama zaten 40 tl birşey kaybetmezsiniz alın bence. Kullanışlı olur bence kaç kişi kullanıyor olsa bile.

O hesabı birden fazla kişi kullanıyor olacağı için alabilrsiniz. (birden fazla kişi kullanacağı için fazla kullanımdan hesap sınırlanabilir) eskiden Spotify premium'uda bu şekilde almıştım, mantıklıydı.

Hocam alırsanız deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Yani hesabı birden fazla kişi kullandığı için sohbetler karışıyor mu falan.

23 liralığı alabilirim diye düşündüm. Kullandıktan sonraki deneyimlerimi aktarırım. Tek seferlik geniş çaplı sorular için bence işlevsel duruyor, parasının hakkını hayli hayli vereceğini düşünüyorum şimdiden. Tabii ne kadar güvenilir göreceğiz.

Hocam alırsanız deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Yani hesabı birden fazla kişi kullandığı için sohbetler karışıyor mu falan.

Bu arada çalışıyor hocam. Sadece işlem sırası olduğu gereği DeepSeek misali yavaş dönütler alıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı