Çözüldü Lisansız yasal olarak Windows 10 ve Pro kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atakan1997

Centipat
Merhaba, Windows 10 Pro'yu anahtarsız olarak kurmak ve kullanmak yasal mıdır ve yasalsa bu yasallığın bir süresi var mıdır? Mesela benim bilgisayarımın sağ alt köşesinde Winodws'u etkinleştir Windows'u etkinleştirmek için Ayarlar'a gidin. Yazıyor bu durumda ben Windows 10 Pro'yu yasal ve etik bir şekilde kullanmış oluyor muyum? Sonuçta anahtar kodu korsan kodda dahil olmak üzere hiçbir lisans kodu girmeden kuruldu bilgisayarıma Windows 10 Pro.

Çözüm
Merhaba, Windows 10 Pro'yu anahtarsız olarak kurmak ve kullanmak yasal mıdır ve yasalsa bu yasallığın bir süresi var mıdır? Mesela benim bilgisayarımın sağ alt köşesinde Winodws'u etkinleştir Windows'u etkinleştirmek için Ayarlar'a gidin. Yazıyor bu durumda ben Windows 10 Pro'yu yasal ve etik bir şekilde kullanmış oluyor muyum? Sonuçta anahtar kodu korsan kodda dahil olmak üzere hiçbir lisans kodu girmeden kuruldu bilgisayarıma Windows 10 Pro.
Kullandığınız şekilde bir illegal durum teşkil etmiyor. Sadece belirli Windows özelliklerini kullanamazsınız ancak normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20200905_175721.jpg
    IMG_20200905_175721.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 86
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı