Çözüldü Lisanslı bulunmayan bilgisayarda Windows'un lisans bulması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elvedasosyal

Hectopat
Windows 11'i lisansız olarak yükledim, yani Windows 10'da iken herhangi bir aktifleştirme yapmadım cihazda. Birkaç saat kullanımın ardından bir bildirim geldi, cihazı aktifleştirin gibisinden. Fakat ayarlar menüsünü açtığımda ise "troubleshoot" yazısını gördüm, bir sorun mu var diye korktum ilk başta, fakat açtığım gibi şaşkına döndüm. Aşağıda paylaştığım gibi bir yazı çıktı karşıma, daha önce "KMSpico" haricinde herhangi bir etkinleştirme yapmadım ömrümde, fakat şu an böyle bir şeyin olması imkansız. Yeni formatlamıştım cihazı. Bu şey developer sürümü olduğu için bir hata mıdır, yoksa başka bir şey mi?

Screenshot 2021-06-29 003628.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1089243benim cihazda böyle yazıyor hocam bu ne demek oluyor formatta gidermi?
Evet, MAK lisansların ömrü maalesef kısa oluyor. Ya format(lar) sonrası ya da aynı keye sahip diğer kullanıcı sayısının artmasıyla kullanım ömrünü tamamladığı an lisansınızın süresi dolacaktır. Bu durum yaşanana kadar bir şey yapmanıza gerek yok. Ömrünü tamamladığında RETAIL türünde bir key almanızı tavsiye ederim.

Evet, MAK lisansların ömrü maalesef kısa oluyor. Ya format(lar) sonrası ya da aynı keye sahip diğer kullanıcı sayısının artmasıyla kullanım ömrünü tamamladığı an lisansınızın süresi dolacaktır. Bu durum yaşanana kadar bir şey yapmanıza gerek yok. Ömrünü tamamladığında RETAIL türünde bir key almanızı tavsiye ederim.
hocam retail satın almıştım onu denedim onda da mak yazıyor satıcı ile iletişime geçtim bakalım.

hocam retail satın almıştım onu denedim onda da mak yazıyor satıcı ile iletişime geçtim bakalım.
Arka planla genellikle kimse ilgilenmediği için öyle yapıyorlar. Hatta gönderilen keyi Google üzerinde aratın. Büyük ihtimalle çin ağırlıklı yabancı forumlar göreceksiniz. Public keylerin hepsini bu gibi yerlerden alıyorlar. Yanlış gönderdiklerini söyleyince de bizim hatamız diyip size özel retail keyinizi gönderirler. Hem public key gönderip ücret alıyor, hem de elindeki retail keyler azalmıyor. 2X dolandırıcı

Arka planla genellikle kimse ilgilenmediği için öyle yapıyorlar. Hatta gönderilen keyi Google üzerinde aratın. Büyük ihtimalle çin ağırlıklı yabancı forumlar göreceksiniz. Public keylerin hepsini bu gibi yerlerden alıyorlar. Yanlış gönderdiklerini söyleyince de bizim hatamız diyip size özel retail keyinizi gönderirler. Hem public key gönderip ücret alıyor, hem de elindeki retail keyler azalmıyor. 2X dolandırıcı

Hayırlı olsun, şimdi oldu. Üstte hocam zaten açıklamış durumu. Ön bilgiye sahip olmak önemli bu tür alışverişlerde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı