YunusYENEROGLU Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 31 Temmuz 2023 #11 KOSTOK2 dedi: Bu forumda KMS Pico'nun crack kodlarını paylaşabiliyor muyuz? Arkadaşa yardımcı olmak isterdim. Bu arada önerecğim yöntem risk içermez kesinlikle virüssüzdür sadece kodlarla Windows 11'i lisanslayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... "Rahmetli iyi paylaşım yapardı", denmesin sonra da Yalnız 10k bilgisayar 7K lisans, oda iyiymiş. Pidecilerdeki pide 1 TL, ayran 1.5 TL mantığı gibi. Bilmeyen adam harbi alsa yazık yani.
KOSTOK2 dedi: Bu forumda KMS Pico'nun crack kodlarını paylaşabiliyor muyuz? Arkadaşa yardımcı olmak isterdim. Bu arada önerecğim yöntem risk içermez kesinlikle virüssüzdür sadece kodlarla Windows 11'i lisanslayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... "Rahmetli iyi paylaşım yapardı", denmesin sonra da Yalnız 10k bilgisayar 7K lisans, oda iyiymiş. Pidecilerdeki pide 1 TL, ayran 1.5 TL mantığı gibi. Bilmeyen adam harbi alsa yazık yani.
KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 31 Temmuz 2023 #12 Stereo.Luigi99 dedi: KMSpico korsan değil mi zaten? Onun yerine 100-200 TL'ye OEM anahtar alsın. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece KMS pico CMD kodu içeriyor o kadar herhangi bir program vs. kurmuyorsunuz sadece CMD kodları ile Windows 11 etkinleştiriyorum.
Stereo.Luigi99 dedi: KMSpico korsan değil mi zaten? Onun yerine 100-200 TL'ye OEM anahtar alsın. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece KMS pico CMD kodu içeriyor o kadar herhangi bir program vs. kurmuyorsunuz sadece CMD kodları ile Windows 11 etkinleştiriyorum.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #13 Şu rehberleri takip ederek Windows 10/11 kurun ve 100-200 TL'ye Sağlamlisans'tan OEM anahtar alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu rehberleri takip ederek Windows 10/11 kurun ve 100-200 TL'ye Sağlamlisans'tan OEM anahtar alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #14 KOSTOK2 dedi: Hayır sadece KMS pico CMD kodu içeriyor o kadar herhangi bir program vs. kurmuyorsunuz sadece CMD kodları ile Windows 11 etkinleştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Lisans almadan önce bende öyle yapıyordum ama oyunlarda durduk yere ping artışı yaşıyordum Lisans aldıktan sonra bu sorun düzeldi.
KOSTOK2 dedi: Hayır sadece KMS pico CMD kodu içeriyor o kadar herhangi bir program vs. kurmuyorsunuz sadece CMD kodları ile Windows 11 etkinleştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Lisans almadan önce bende öyle yapıyordum ama oyunlarda durduk yere ping artışı yaşıyordum Lisans aldıktan sonra bu sorun düzeldi.