Lise 1'de dersler nasıl geçilir?

alpermen

Decapat
Daha fazla  
Lise 1 de 3 ders kuralı tüm dersler için geçerli mi ve hocalarla aramızı iyi tutarsak geçme ihtimali var mı? Sözlülerle falan?

Lise 1 de 3 ders kuralı tüm dersler için geçerli mi ve hocalarla aramızı iyi tutarsak geçme ihtimali var mı? Sözlülerle falan?

Ezber ezber ezber var sadece. Sözlülerle ve az çalışmayla geçilir diye düşünüyorum.

Hocalarla İyi Geçin Not Falan Yükseltiyolar
Bide Her Şeye Gönüllü Ol Projeye Takıma Falan

Kaldığın ders sayısı 4 olursa komple kalırsın 1 dersten kalırsan hiçbir şey olmaz sadece belge almadan geçerein 2 veya 3 dersten kalırsan sorunluluk sınavına kalıyorsun bildiğim kadarıyla.

Evet maksimum 3 ders hakkın var 4 olursa sınıf tekrarı var.
Sözlüler ile geçme ihtimalin var. Ortalaman kaç ve sınıfın kaç?

Ne deme kalmıyor? Bizim hocalar çatır çatır bırakıyor.
2. sınavlara çalışırsan kalmazsın manasında söylemiştim.

Şimdiki sistemi bilmiyorum ama çoğunlukla ezber yapsan geçersin ve dediğin gibi hocalarla aranı iyi tutarsan (hocaya göre bu etkili olmayabilir çünkü hak geçer vs tarzı şeyler söylerler) geçersin.

Şimdiki sistemi bilmiyorum ama çoğunlukla ezber yapsan geçersin ve dediğin gibi hocalarla aranı iyi tutarsan (hocaya göre bu etkili olmayabilir çünkü hak geçer vs tarzı şeyler söylerler) geçersin.

Şimdiki sistem o tarz değil çok zorladılar olduğun okula göre değişiyor daha doğrusu.

Evet maksimum 3 ders hakkın var 4 olursa sınıf tekrarı var.
Sözlüler ile geçme ihtimalin var. Ortalaman kaç ve sınıfın kaç?

Ne deme kalmıyor? Bizim hocalar çatır çatır bırakıyor.

Şu an ortalamam 50 ama sözlüler girilmedi ve 5 dersden kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…