Lise 1'de dersler nasıl geçilir?

Şu an ortalamam 50 ama sözlüler girilmedi ve 5 dersden kaldım.

Dier sınavlara çok çalışman lazım matematik 2.ortak sınavı zor olmayacak çok fazla edebiyatta ise çalı kuşu denen bir roman var ondan sorulcak çünkü şu an bu konuları işliyoruz şu an biraz dişini sıkarsan geçebilirsin bence.

Dier sınavlara çok çalışman lazım matematik 2.ortak sınavı zor olmayacak çok fazla edebiyatta ise çalı kuşu denen bir roman var ondan sorulcak çünkü şu an bu konuları işliyoruz şu an biraz dişini sıkarsan geçebilirsin bence.

Evet haklısın ama matamatiği geçmem çok zor hiçbir şey bilimorum ve temelimde yok. Fizikten kimyadan ve biyolojiden geçersem ve edebiyattan çalı kuşunu okursam geçme ihtimalim kaç eğer o 3 dersden geçersem zaten 3 dersten kalmış oluyorum ve ben mesleğim bunun etkisi nedir?

Evet haklısın ama matamatiği geçmem çok zor hiçbir şey bilimorum ve temelimde yok. Fizikten kimyadan ve biyolojiden geçersem ve edebiyattan çalı kuşunu okursam geçme ihtimalim kaç eğer o 3 dersden geçersem zaten 3 dersten kalmış oluyorum ve ben mesleğim bunun etkisi nedir?

Çalı kuşunu yüksek ihtimal bizim hoca sadece bize diye bize okutuyordur diye düşünüyorum filmi vardı onu izledim ben inşallah geçersin dostum ama kimyadan geçmek matamatikten geçmekten zor gerçekten.

Tüm dersler için geçerli. Hocaların da sözlü notu veriyor ve bu sözlü notları da sınav notu kadar etkili. Aranı iyi tutmaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı