hocalarla aranı iyi tutsan ve performansları falan yapsan yeterLise 1 de 3 ders kuralı tüm dersler için geçerli mi ve hocalarla aramızı iyi tutarsak geçme ihtimali var mı? Sözlülerle falan?
hocalarla aranı iyi tutsan ve performansları falan yapsan yeterLise 1 de 3 ders kuralı tüm dersler için geçerli mi ve hocalarla aramızı iyi tutarsak geçme ihtimali var mı? Sözlülerle falan?
Şu an ortalamam 50 ama sözlüler girilmedi ve 5 dersden kaldım.
Şu an ortalamam 50 ama sözlüler girilmedi ve 5 dersden kaldım.
Dier sınavlara çok çalışman lazım matematik 2.ortak sınavı zor olmayacak çok fazla edebiyatta ise çalı kuşu denen bir roman var ondan sorulcak çünkü şu an bu konuları işliyoruz şu an biraz dişini sıkarsan geçebilirsin bence.
Evet haklısın ama matamatiği geçmem çok zor hiçbir şey bilimorum ve temelimde yok. Fizikten kimyadan ve biyolojiden geçersem ve edebiyattan çalı kuşunu okursam geçme ihtimalim kaç eğer o 3 dersden geçersem zaten 3 dersten kalmış oluyorum ve ben mesleğim bunun etkisi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.