Lise 1'de notlarım çok kötü

MahanN

Hectopat
Merhaba ben mahan. Zamanında çok iyi olan öğrenciydim bilgisayara ulan tutkum yazılımcılık hisslerim vs gibi kafanızda düşünün kurgulayın yukarıda gördüğünüz gibi bunlar yıl sonu notlarım arkadaşlar. Ben ne yapacağım bilmiyorum yani şu anda notlarım düştü bilgisayarla uğraşıyorum oyun oynuyorum güzel zamanlar şu an olanlar zaten çoğu eski olay da 2010-2015 arası gibi ders çalışmayıp oyun oynadığım için çok mutluyum. Çünkü birçok oyunun kuruluşuna ve en güzel deneyimlerii yaşadım ve en güzel zamanlarımdı. Şimdi bugüne geldiğimizde her şeyimi özleyen eski günlerimi Amerika'ya gitme hayalimi benimseten birisiyim ve notlarım düşmüş durumda ne yapacağım bilgi istiyorum. Yani bana düşse onlara neler yapabileceğimi gösteririm en iyisi olabilirim bilgisayar ortamında hocaların düşünemyeceği scriptler kazanabileceğim paralar gibi şeyler yapabilirim. Ve onlarla uğraşıyorum bilgim artıyor Linux falan ne yapacağım? Bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1650220861409.png
    1650220861409.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 481
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37,6 KB · Görüntüleme: 451
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında çok kötü denemez lisenin ilk yılında olur böyle şeyler, seneye sınavlara uzun süre kala çalışmaya başlayıp son günlerde tekrar yaparsanız sizin için iyi olacaktır sözel dersler için. Umarım iyi notlar alirsiniz.

Dördüncü sınıftan sekize kadar olan notların da iyi değil ki... Kaldı ki okul notları artık başarı için bir kriter değil. Çoğu not şişirme artık. Dandik lise sınavlarında başarılı olamamanla bilgisayarın ne ilgisi var ki? Hem okul derslerini halledip hem de bilgisayarda harikalar yaratan tanıdıklarım var. En basit örnek bu odtü bilgisayarda okuyan arkadaşlar. Zaten onlar için okul dersleri çocuk oyuncağı bilgisayar daha zorlu bir süreç...

Dördüncü sınıftan sekize kadar olan notların da iyi değil ki... Kaldı ki okul notları artık başarı için bir kriter değil. Çoğu not şişirme artık. Dandik lise sınavlarında başarılı olamamanla bilgisayarın ne ilgisi var ki? Hem okul derslerini halledip hem de bilgisayarda harikalar yaratan tanıdıklarım var. En basit örnek bu ODTÜ bilgisayarda okuyan arkadaşlar. Zaten onlar için okul dersleri çocuk oyuncağı bilgisayar daha zorlu bir süreç...

Bilgisayar dediğimiz sanalda yaptıklarımın haddi hesapları yok seni bir yere çekip bir şeyler anlatmak isterim boş bir zamanımda ama emin ol o işe odaklandığımda derslerimde afallıyorum ayrıca o yıl sonu notları ortalama yani mesela matematikden 89 95 alan birisiyim onlar sadec ne bileyim müzikden düşük alınca 3-4 puan düşen ortalama yani ondan başka farkı yok.

Dördüncü sınıftan sekize kadar olan notların da iyi değil ki... Kaldı ki okul notları artık başarı için bir kriter değil. Çoğu not şişirme artık. Dandik lise sınavlarında başarılı olamamanla bilgisayarın ne ilgisi var ki? Hem okul derslerini halledip hem de bilgisayarda harikalar yaratan tanıdıklarım var. En basit örnek bu odtü bilgisayarda okuyan arkadaşlar. Zaten onlar için okul dersleri çocuk oyuncağı bilgisayar daha zorlu bir süreç...
Şimdiden saldıracaklar için oks 8k sıralamam yanlışım yoksa da ygs-lys 20k.
Bilgisayar dediğimiz sanalda yaptıklarımın haddi hesapları yok seni bir yere çekip bir şeyler anlatmak isterim boş bir zamanımda ama emin ol o işe odaklandığımda derslerimde afallıyorum ayrıca o yıl sonu notları ortalama yani mesela matematikden 89 95 alan birisiyim onlar sadec ne bileyim müzikden düşük alınca 3-4 puan düşen ortalama yani ondan başka farkı yok.
Aslan parçası adliyede çalışan bir avukata iddialı laflar bunlar. Sosyal medyada önüne gelene sallama gerçekleri duymaya tahammül edemiyorsan da yallah başka kapıya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı