Lise 1'de okul bırakılır mı?

Yaşın okula gitmeni gerektiriyor, okul bir şey katacağından değil git takıl, eğlenmene bak arkadaş edin, onlarla vakit geçir, ortamlara gir. İleride bunları yapma fırsatın çok azalıyor sıkıldıysan yeni uğraşlar bul okulu bırakmak çözüm değil. Spor yap, saç kesimini değiştir, yeni bir dizi-film serisine başla, imkan varsa yabancı dil veya herhangi bir kursa git. Gençliğinin değerini bil her zaman o yaşta olmayacaksın ve bunları yapabilecek fırsatın olmayacak.

Şimdi eğlenirse ileride çok zorlanır. Ah keşke önceden kendimi geliştirmeye uğraşsaydım diye sızlanır.

Şimdi eğlenirse ileride çok zorlanır. Ah keşke önceden kendimi geliştirmeye uğraşsaydım diye sızlanır.
Adam sıkıntıdan okulu bırakmayı düşünüyor, bunalmış belli ki. Eğlenmeden, kafasını dağıtmadan git kendini geliştir diyemezsin ki önce depresyondan çıkıp hayattan zevk alması gerekiyor. Sosyal açıdan aktifleşmesi lazım öyle olunca kendini de geliştirebilir ama asosyal, bunalımda biri kendini geliştirecek birşey de yapamaz.

Adam sıkıntıdan okulu bırakmayı düşünüyor, bunalmış belli ki. Eğlenmeden, kafasını dağıtmadan git kendini geliştir diyemezsin ki önce depresyondan çıkıp hayattan zevk alması gerekiyor. Sosyal açıdan aktifleşmesi lazım öyle olunca kendini de geliştirebilir ama asosyal, bunalımda biri kendini geliştirecek bir şey de yapamaz.

Bende okulda boş boş durup kendine bir şey katmadığını düşünüp ona sıkıldığını düşündüm. Öyleyse haklısın.

Eğer okuldan nefret ediyorsan git sanayiye. Babana falan sor eğer sanayiden iyi meslek öğretecek biri varsa git öğren. Şu an babam demirci bende yardım ediyorum 1 haftada 2 tane çatı yaptık toplam 230 bin TL işcilik alacağız.
Ya bir şey soracağım, şöyle her okulu bırakmayı düşünen çocuğa "sanayi" önerirken hiç o çocukların eş cinsel olabileceğini, yabancı erkeklerin arasında durmalarının hoş olmayacağını, alet edevattan anlamayacağını, ilgi alanlarının başka yerler olabileceğini hiç aklınıza getirmiyor musunuz? Varsa yoksa sanayi.

Ya bir şey soracağım, şöyle her okulu bırakmayı düşünen çocuğa "sanayi" önerirken hiç o çocukların eş cinsel olabileceğini, yabancı erkeklerin arasında durmalarının hoş olmayacağını, alet edevattan anlamayacağını, ilgi alanlarının başka yerler olabileceğini hiç aklınıza getirmiyor musunuz? Varsa yoksa sanayi.

Onların zihnini okuyamayacağım için böyle bir öneride bulunuyorum. Yoksa her şeyi hesaba katıp 2 sayfa yazımı yazayım. Eğer varsa ya söyler ben biraz asosyalim, eşcinselim eğer söylemek istemiyorsa yok sanayiye gitmek istemiyorum der. Benim ilgi alanım başka der aslında ilgi alanını konuda belirtmesi lazım hiçbir şey belirtmemiş biz ne yapalım.

Onların zihnini okuyamayacağım için böyle bir öneride bulunuyorum. Yoksa her şeyi hesaba katıp 2 sayfa yazımı yazayım. Eğer varsa ya söyler ben biraz asosyalim, eşcinselim eğer söylemek istemiyorsa yok sanayiye gitmek istemiyorum der. Benim ilgi alanım başka der aslında ilgi alanını konuda belirtmesi lazım hiçbir şey belirtmemiş biz ne yapalım.
Ay sen de haklısın şimdi, haksızsın diyemem. Sert çıkıştıysam üzgünüm aşkom.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı