Lise 1'de okul bırakılır mı?

9. sınıf lise öğrencisiyim okuldan çok sıkıldım. Önümde daha 3 seneden fazla zaman var, bu benim canımı sıkıyor. Liseyi bırakmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır?
Her sıkılan öyle kafasına göre liseyi bıraksaydı ohoo...

Dostum bu ülkede üniversite mezunları bile iş bulamıyor hem liseyi bırakmanın yolları var mıdır?
Liseyi bırakmak mantıklı değil, açığa da geçemezsin. Eğer gerçekten bırakmak istiyorsan bir işyeri bulup orada işi öğrenmen lazım.

Dostum bu ülkede üniversite mezunları bile iş bulamıyor hem liseyi bırakmanın yolları var mıdır?
Dostum sen o yok liseden ayrıldım çalıştım zengin oldum parayı kırdım diyen saftriklere inanma inşata amele olursun anca tavsiyem meslek lisesine gitmen meslek öğrenirsin ztn mezun olunca elinde meslek olucak yks ye girersin kazanamazsan elinde meslek var ztn sıkıntı olmaz ama gidip bırakırsan naneyi yersin çünkü 18 altına sigorta yapılmaz birisi seni çalıştırsa Allah korusun sakatlansan sigortan yok şeyin yok ztn asgari ücret bile alamassin yani düşük ücrete amelelik yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…