Lise 2.sınıf öğrenicisi seçimini nasıl yapmalı?

Hocam peki dil öğrenmek çok mu zor? Sizin hedefiniz ne?
Kral biraz geç gördüm kusura bakma şu anda sadece ingilizce biliyorum 0 dan başka bir dil öğrenmeyi denemedim. sınavlar ydt vs. gözünü korkutmasın her sorunun bir çözüm tekniği var. zor olan şey akıcı olarak ingilizce konuşabilmek. hedef kısmına gelirsek şu an hostluk düşünüyorum çünkü hem maaşı 100bine yakın hem de yiyecek konaklama gibi masraflarınız olmuyor, zaten sürekli havadasın aldığın maaş direkt cebine kalıyor sayılır. hostluk yapıp bir miktar para topladıktan sonra kendi işimi kurmayı düşünüyorum şuanlık en büyük hedefim iş kurmak.

Evet tek başına ingilizce bir işe yaramaz illaki yanına bir dil daha lazim. Çok teşekkürler biraz hocalarımla da bu konuları konuşmak istiyorum ondan sonra daha sorularım olabilir teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.

Ben şimdi ortaokulda öğretilen ve internetten oyunlardan öğrendiğim kadar ingilizce biliyorum ve buna güveniyorum. Daha da ingilizce mi geliştirmek ve yeni bir dil öğrenmek için yapmam gerekenler neler? Bir teknikleri var mi bu dil öğrenme işinin?
Ortaokul ingilizcesi dil bölümünde hiç bir işine yaramaz, Grammar vs. bilmen lazım. Sınav odaklı düşünürsen her türlü halledersin çünkü dediğim gibi her grammar sorusunun bir tekniği var onları bilince anlamına bile bakmadan çözebilirsin soruyu. Zor olan kısım kelime ezberi ve grammarı konuşmaya dökebilmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı