Lise 9. sınıftan 2 dersten sorumlu geçtim

acan1

Centipat
Arkadaşlar öncelikle sorumlu geçtiğim dersler fizik ile edebiyat. Bugün edebiyat sınavı varmış fakat ben bilmiyordum o yüzden girmedim ama yarın fizik sınavı var ona gireceğim. Şimdi ben bu girmediğim edebiyat sınavından ne yapacağım, ne zorluklar karşılayacak, sınavda hangi konular çıkacak, tekrardan gire bilecek miyim, girmedim diye sınıftan kalır mıyım? Beni bu yüzden biraz korku bastı ne yapacağımı bilmiyorum aklımdaki tek şey yarın ki fizik sınavına girmek ama girmeden önce içimdeki korkuyu azaltmak istiyorum. O yüzden buraya sorma gereği duydum, bu arada meslek lisesinden bilişim bölümünü okuyorum.

Konuları bilmiyorum tekrardan giriş yapabilirsin sınıfta kalma durumun yok.

Peki bu yıl içinde edebiyat sınavına kaç kere giriş yapabilirim ve sadece o girdiğim sınavdan mı 50 üstü ortala ile geçersem sorumluluktan geçmiş oluyorum yoksa tüm girmem gereken edebiyat sınavlarından hepsinden 50 ortalamanın üstünde bir notmu almam gerekiyor? Bunu biliyor musunuz acaba? Yardımınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar öncelikle sorumlu geçtiğim dersler fizik ile edebiyat. Bugün edebiyat sınavı varmış fakat ben bilmiyordum o yüzden girmedim ama yarın fizik sınavı var ona gireceğim. Şimdi ben bu girmediğim edebiyat sınavından ne yapacağım, ne zorluklar karşılayacak, sınavda hangi konular çıkacak, tekrardan gire bilecek miyim, girmedim diye sınıftan kalır mıyım? Beni bu yüzden biraz korku bastı ne yapacağımı bilmiyorum aklımdaki tek şey yarın ki fizik sınavına girmek ama girmeden önce içimdeki korkuyu azaltmak istiyorum. O yüzden buraya sorma gereği duydum, bu arada meslek lisesinden bilişim bölümünü okuyorum.
sorumluluk sınavları yılda 3 kere oluyor diye biliyorum.

2. Dönemin başında gireceksin sanırsam.

12. sınıfa kadar vermen gerekiyor sorumlu dersleri verirsen sorun olmaz.

Sorumluluk sınavları yılda 3 kere oluyor diye biliyorum.

2. dönemin başında gireceksin sanırsam.

12. sınıfa kadar vermen gerekiyor sorumlu dersleri verirsen sorun olmaz.

Peki 3 kere giriyorsam sadece 1 tanesinden 50 üstü ortalama yapsam yeter mi yoksa hepsinden mi yapmam gerekiyor? Yardımın için teşekkür ederim.

Peki 3 kere giriyorsam sadece 1 tanesinden 50 üstü ortalama yapsam yeter mi yoksa hepsinden mi yapmam gerekiyor? Yardımın için teşekkür ederim.
1 kere 50 üstü alman durumunda bi daha girmene gerek kalmıyor.

Fakat tekrardan yıl sonu dersten kalırsan seneye gene girmen gerekecek.

-Rica ederim

1 kere 50 üstü alman durumunda bir daha girmene gerek kalmıyor.

Fakat tekrardan yıl sonu dersten kalırsan seneye gene girmen gerekecek.

Tamamdır teşekkür ederim yardımınız için aklımda tek soru kaldı, ben bu sene hiç 50 üstü ortalama yapamadım diyelim üstüne üstükte bu senede edebiyattan kaldım ama sınıfı geçtim diğer sene 9.sınıfta kaldığım edebiyat dersinin konularından mı sınav olacağım yoksa 10.sınıftaki edebiyat dersinin konularından mı ya da her ikisindendemi sınav olacağım? Bu kadar fazla sorduğum için kusura bakmayın içimde bir merak durumu olmasın diye uğraşıyorum. Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim.

Tamamdır teşekkür ederim yardımınız için aklımda tek soru kaldı, ben bu sene hiç 50 üstü ortalama yapamadım diyelim üstüne üstükte bu senede edebiyattan kaldım ama sınıfı geçtim diğer sene 9.sınıfta kaldığım edebiyat dersinin konularından mı sınav olacağım yoksa 10.sınıftaki edebiyat dersinin konularından mı ya da her ikisindendemi sınav olacağım? Bu kadar fazla sorduğum için kusura bakmayın içimde bir merak durumu olmasın diye uğraşıyorum. Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim.
iki sınıftanda konular çıkar.

Ne demek, ben teşekkür ederim, yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Sınavda Bol şans :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı