Lise çok mu zor?

RyderWilson

Hectopat
Daha fazla  
9. sınıfa geçtim. Derslere çalışıp takdir almak istiyorum ama bazılarından sınıfı geçersen şükret gibi şeyler duyuyorum. Lise çok mu zor, çalışsam yapamaz mıyım?

9. sınıfa geçtim. Derslere çalışıp takdir almak istiyorum ama bazılarından sınıfı geçersen şükret gibi şeyler duyuyorum. Lise çok mu zor, çalışsam yapamaz mıyım?

Çalışırsan neden olmasın. Abartıldığı kadar zor değil. Ödevlerini yap yazılılarına iyi çalış zaten gelir takdir.

Hayır aynısının biraz daha zoru gibi hiç çalışmadan geçmiştim.

Çerez fıstık niyetine yiyorum sınavları. Abartıyorlar.

Çalışırsanız neden olmasın ama benim kendinden emin kuzenim liseye geçtiğinde 62 ortalama aldığında şükür ediyordu o yüzden çalışın

8. sınıftan daha zor gelir elbet ama çalışırsan tabii ki takdir alırsın. Hatta lise döneminde 6 dönem takdir belgesi alırsan sana üstün başarı belgesi veriyorlar, bana da verdiler geçen.

Çalışmadan da 9. sınıf çok kolay bence. Sadece düzenli biyoloji ve kimya baksan biraz da dersi dikkatli dinlesen son günde sınava test çözsen 95 ortalama yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…