Çözüldü Lise değiştirince OBP düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeanStrickland

Hectopat
Arkadaşlar benim e-Okul 95.30 civarıyken okul değiştirince 90.28 göstermeye başladı. Nedenini anlayamadım. Hiçbir notum değişmemiş. Lisede okuyorum ve özele geçtim. Acaba sistem hatası falan mı? Yeni okulun falan mı hatası bu anlamadim. Özel fen lisesine geçtim Anadolu'dan. Bu arada. @333365 hocam bakabilirseniz sevinirim. Ogretmen olduğunuz için.

Yıl sonu puanı düştü.

@333365 müsaitseniz bakabilir misiniz hocam?

Son düzenleme:
Çözüm
Anlıyorum, muhtemelen ders farklılığıdır. Gösterilen dersleri tam olarak hatırlamıyorum da Fen lisesinin alt sınıflarından zorunlu ders olsa gerek. Sistem o zorunlu derslerin puanini 0 olarak aldığı için OBP'yi düşürmüştür. Aklıma da baska bir şey gelmiyor.
Arkadaşlar benim e-Okul 95.30 civarıyken okul değiştirince 90.28 göstermeye başladı. Nedenini anlayamadım. Hiçbir notum değişmemiş. Lisede okuyorum ve özele geçtim. Acaba sistem hatası falan mı? Yeni okulun falan mı hatası bu anlamadim. Özel fen lisesine geçtim Anadolu'dan. Bu arada. @333365 hocam bakabilirseniz sevinirim. Ogretmen olduğunuz için.

Yıl sonu puanı düştü.

@333365 müsaitseniz bakabilir misiniz hocam?
Sorun nasıl çözüldü?
Bizde de aynı sıkıntı var lütfen yardımcı olur musunuz?

Anadolu lisesinden fen lisesine geçtim. OBP 6 puan düştü acil yardım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı