Lise diploması olmazsa ne olur?

Çaycı bile olamazsın. Kendi işyerini açarsın ayrı konu.

Ehliyet alamazsın millete köle olursun daha sayayım mı burada 1 2 sene kalmış O süre içinde köle olursan olursun sonrasında yoluna bakarsin ama ne yap ne et liseyi bitir.

Ehliyet alamazsın millete köle olursun daha sayayım mı burada 1 2 sene kalmış o süre içinde köle olursan olursun sonrasında yoluna bakarsin ama ne yap ne et liseyi bitir.

Ehliyet almak için bir şey mezunu olman gerekmiyor ben yanlış mı anlıyorum sizi

Yüzde bir milyon şansla ticaret yapabilirsin de sermaye lazım ticari kafa lazım okumadan çok iyi işler başaran insanlar var fakat o insanlar tekrardan açıktan okuyarak diplomasını almıştır.

Ehliyet alamazsın millete köle olursun daha sayayım mı burada 1 2 sene kalmış o süre içinde köle olursan olursun sonrasında yoluna bakarsin ama ne yap ne et liseyi bitir.

Ülkenin yarısı ortaokul ilkokul mezunu herkeste ehliyet var.

Diplomanız olmazsa muhtemelen hayatta hiç bir şey olamazsınız açlıktan ölür gidersiniz yada pidecide çıraklık edersiniz. Asılıp üniversite okumanız lazım.

Liseye birdaha gitme şansın olmaz. Amele bile olamazsın yani. Getir kuryesi, Garson vb...
İşim hazır zaten ben sadece bu lise diplomasının neden bu kadar abartıldığını merak ediyorum. İş, meslek dışında bi cacığa yaramıyor mu bu diploma.

Yeni çıkan yasa ile Liseye çıktı ehliyet.

Yanlışta olabilir bir yerde okumustum

Diplomanız olmazsa muhtemelen hayatta hiç bir şey olamazsınız açlıktan ölür gidersiniz yada pidecide çıraklık edersiniz. Asılıp üniversite okumanız lazım.
Ehliyet alamazsın millete köle olursun daha sayayım mı burada 1 2 sene kalmış O süre içinde köle olursan olursun sonrasında yoluna bakarsin ama ne yap ne et liseyi bitir.
İleride yapacak güzel bi işim var. Tekrar söylüyorum "İŞ" dışında bi işe yaramıyor mu bu diploma?

İleride yapacak güzel bir işim var. Tekrar söylüyorum "iş" dışında bir işe yaramıyor mu bu diploma?

Güzel bir işin varsa o işinden devam et ileride gidip açıktan okursun zaten diploma bir kağıt parçası fazla bir özelliği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…