İleride belgenin aslının istendiği bir durumda elinde belge olmamış olur, sonradan uğraşmak zorunda kalırsın.
O belge aslı yerine geçmez. Aslı belge ıslak imzalı olur.+1 ekstra e devletten alınsa sorun olmaz zaten barkodlu doğrulatma kısmı ve onun dışında MEB sitesinden geliyor bilgiler.
E devlet meb lise diploması sorgulama
Aslı belge askerde vs. mi isteniyor bilginiz var mı? üniversitede fiziksel olarak istenmediğini biliyorum ama ileride sıkıntı çıkma ihtimali de bir yandan beni tedirgin ediyor bir yandan da farzımisal tıp veya mühendislik diploması olan birine lise diplomasının istenmeside abes geliyor.İleride belgenin aslının istendiği bir durumda elinde belge olmamış olur, sonradan uğraşmak zorunda kalırsın.
Askerlik için e-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi yeterli, spesifik bir alanı düşünerek söylemedim aslında. Ancak dediğim gibi gerçekten de "aslı gibidir" istenen bir durumda sonradan da gidip edinebilirsiniz, acelesi yok bunun.
Evet hocam, atmazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.