Çözüldü Lise diplomasını PDF olarak çıkartmak problem oluşturur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CordiB

Hectopat
Lise sonu özel okulda okudum, kurucu ile davalı olduğumuz için okula gitmek istemiyorum. E devletten lise diplomam gözüküyor PDF olarak alma kısmıda var okula gidip almasam sıkıntı olur mu?

Çözüm
İleride belgenin aslının istendiği bir durumda elinde belge olmamış olur, sonradan uğraşmak zorunda kalırsın.
İleride belgenin aslının istendiği bir durumda elinde belge olmamış olur, sonradan uğraşmak zorunda kalırsın.
Aslı belge askerde vs. mi isteniyor bilginiz var mı? üniversitede fiziksel olarak istenmediğini biliyorum ama ileride sıkıntı çıkma ihtimali de bir yandan beni tedirgin ediyor bir yandan da farzımisal tıp veya mühendislik diploması olan birine lise diplomasının istenmeside abes geliyor.

Sokakta görsem yüzlerine bakmayacağım insanlardan da diploma istemeye gitmek istemiyorum açıkçası.

Askerlik için e-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi yeterli, spesifik bir alanı düşünerek söylemedim aslında. Ancak dediğim gibi gerçekten de "aslı gibidir" istenen bir durumda sonradan da gidip edinebilirsiniz, acelesi yok bunun.

Okul bu belgeleri elinde tutmakla yükümlü değil mi hocam? 1-2 yıl gibi bir sürede çöpe atamaz sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı