Lise giriş sınavı tavsiye

Sadece paragraf değil, kelime haznesi, soruları anlama kapasitesi, zekayı, genel kültürü kısacası her şeye katkısı var kitabın.

Kesinlikle katılıyorum düzenli olarak kitap okumadığım için bazenleri konuşamıyorum bile.

Ben bu sene yerleştim. Matematik zordu ancak 19D 1Y ile kurtardım. Fen inanılmaz basitti. Ara dersler de aynı şekilde. Edebiyat da ortaydı ama 16D 4Y ile batırdım. Ama iyi bir liseye yerleştim. Benim önerim matematik ve edebiyata çok sıkı çalış. 4 saat yeterli olur. Paragraf çöz.Çok zor yayınlara yönelip moralini bozma.

Ben de az da olsa bir heyecan vardı. Sana tavsiyem eğer korkuyorsan veya heyecanlıysan sakin ol. Dünyanın sonu değil. Giriyorsun ve çıkıyorsun. Hayatın buna bağlıymış gibi korkmana gerek yok çünkü bizi çok korkutular.

8.sınıf LGS öğrencisiyim heyecanlıyım bir yandanda korkuyorum ama sınavın olmasına neredeyse 2,5 ay var ama ben daha adam akıllı 1 kitap bile açmadım

8.sınıf LGS öğrencisiyim heyecanlıyım bir yandanda korkuyorum ama sınavın olmasına neredeyse 2,5 ay var ama ben daha adam akıllı 1 kitap bile açmadım
Dostum senin durumundaydım. Çok kafana takmana gerek yok. 2 saatlik bir heyecan ve sonra geçiyor. Sonra kendi kendine neden boşuna heycanlandım diyorsun. Ben çok yüksek bir puan yapamadım ama şehir dışında bir fen lisesinde okuyorum. Fen lisesi demek en az 400 puan demek değil. Kafana takma ve ne okumak istiyorsan ona göre tercihini yap ve oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…