Lise için bölüm tavsiyesi

oyunroom

Hectopat
Daha fazla  
Sağlık bölümünü mü seçeyim, yoksa makine bölümünü mü, yoksa bilişim bölümünü mü? Cok kararsizim. Hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık bölümünü mü seçeyim, yoksa makine bölümünü mü, yoksa bilişim bölümünü mü? Cok kararsizim. Hangisi daha iyi?

Kendin hangi bölümü seçmek istiyorsan sana hangisi uygunsa onu seçmelisin sağlıkta ayrı bir zorluk var bilişimde ayrı bir zorluk var ben çok anlamıyorum mesleğe gitdiğimden dolayı
:D

Kralcan bilişimde kendini geliştirmen lazım, sağlık alanda belli başları şeyleri aşman lazım (.kan korkusu vb) gerisi sana kalmış zaten. Zevklerine ve hobilerine bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle herkesin dediği gibi en çok hangi bölüme ilgi duyuyorsanız onu tercih etmeniz. Kendim bilişim bölümünde okuduğumdan yorumlayayım. İlk başlarda Google'dan YouTube'dan forumlardan öğrenebileceğin basit şeyler var ama tabii ki de her bölümün kendine has bir zorluğu var şahsen ben bölüm değiştirmeyi düşünüyorum bilişimden makine bölümüne geçeceğim. Bilişim bölümünde çok da faydalı şeyler göremedim genel olarak günlük hayatta yapılan şeyler. Onun dışında bir de basit kodlar yazdırıyorlar ileriyi düşünürsek bilişim bölümünü tercih etmem ama üniversite okurum bilgisayara yönelirim diyorsanız kesinlikle seçebileceğiniz bir bölüm. Sağlık bölümünü bilmiyorum. Makine bölümünde ise CNC, torna, bilgisayarlı makine ressamlığı, makine bakım onarım, bilgisayarlı 3D modelleme gibi dallar var. Tahminim okuldan okula değişebilecek şeyler bunlar. Yine diyorum neye ilgi duyuyorsanız o bölümü tercih etmeniz. Bilişim bölümünü düşünürsek eğer benim tavsiyelerim bunlar. Bilişim bölümünden de çok zevk aldım güzel bir bölüm ama şu anlık ben tercih etmiyorum. Size kalmış bir karar hocam, iyi günler.

Sağlık bölümü bayağı zor ama değer mi? Değer diye düşünüyorum. Makine bölümündede eğer ki güzel yerlere gelebilirsen ileride parası çok iyi, ama yorucu bir bölüm. Bilişim bölümü en az sağlık kadar zor bir bölüm, kendine güveniyorsan seç bu bölümü. Ama buradan yapabileceğin en mantıklı seçim ileride elinde bir bileziğin olmasını istiyorsan misali, makine. Eğer ki konfor istiyorsan sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı