Lise için Windows vs macOS

Lise için macOS vs Windows

• macOS

• Windows

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Bu ya da,

bu olacak.

Sizce hangisi olmalı? Eğer Mac mini ise monitör de önerebilir misiniz?

Bu ya da,

bu olacak.

Sizce hangisi olmalı? Eğer Mac mini ise monitör de önerebilir misiniz?

13 inç Macbook Pro bence, üniversitede taşıması gerekebilir. Monitörü taşıyacak hali yok bence. :D

Windows alması daha performanslı olur 11.000 TL'ye MacBook yerine çok iyi bir oyun bilgisayarı alabilir ve oyun bilgisayarları normal bilgisayarlardan daha hızlıdır ve performanslıdır. Örnek: MacBook 8 GB RAM'i var ama 10.000 TL'lik oyun bilgisayarında 32 GB RAM var.

Windows alması daha performanslı olur 11.000 TL'ye MacBook yerine çok iyi bir oyun bilgisayarı alabilir ve oyun bilgisayarları normal bilgisayarlardan daha hızlıdır ve performanslıdır. Örnek: MacBook 8 GB RAM'i var ama 10.000 TL'lik oyun bilgisayarında 32 GB RAM var.

Yalnız öğrenci kız o yüzden oyuncu bilgisayarı sormadım ve sade bir şey istiyor çantasına atıp taşıyabilmeli tüm gün kullanabilmeli o yüzden MacBook önereceğim.

Yalnız öğrenci kız o yüzden oyuncu bilgisayarı sormadım ve sade bir şey istiyor çantasına atıp taşıyabilmeli tüm gün kullanabilmeli o yüzden MacBook önereceğim.
Anlamadım kız olunca oyuncu bilgisayarı istemez mi? Bence MacBook alıcağına o fiyata daha performanslı bir laptop alsın daha iyi olur.

Anlamadım kız olunca oyuncu bilgisayarı istemez mi? Bence MacBook alıcağına o fiyata daha performanslı bir laptop alsın daha iyi olur.

Ben de onu diyorum anlamıyor arkadaşımız.

Laptopu çantasına koyamaz çok sallanırsa HDD veya SSD bozulma ihtimali var.

Macbook yerine oyuncu bilgisayarı aldım ve yaşadıklarım:

• Pil ömrü aşırı kısa ve yetmiyor bir öğrenci için önemli bir nokta okulda, kütüphanede o ağır ve kalın kablo ile prize mi takacağım cihazı?
  • Aşırı ısınıyor ve fan sesi çok gürültülü.
  • Ekranı yetersiz, 1080p görüntü kalitesi artık yetmiyor.
  • Touchpad başarısız her Apple dışı bilgisayarlarda olduğu gibi.
  • Aşırı kalın ve ağır taşımakta zorluk çekiyorum.
Ayrıca Macbook'da ki M1 işlemci o alacağı oyuncu bilgisayarın işlemcisinden daha iyi.

Bende onu diyorum anlamıyor arkadaşımız.

Laptopu çantasına koyamaz çok sallanırsa HDD veya SSD bozulma ihtimali var.

Ne alaka hem laptop hem de normal kullanmak için çantalar var ve kız olduğu için oyuncu laptoplarının ağır adaptörlerini istemez ve ayrıca kız Mac istiyor ben sadece buraya danıştım.
MacBook yerine oyuncu bilgisayarı aldım ve yaşadıklarım:

• Pil ömrü aşırı kısa ve yetmiyor bir öğrenci için önemli bir nokta okulda, kütüphanede o ağır ve kalın kablo ile prize mi takacağım cihazı?
Ayrıca MacBook'daki M1 işlemci o alacağı oyuncu bilgisayarın işlemcisinden daha iyi.

Çok haklısınız hocam.

MacBook yerine oyuncu bilgisayarı aldım ve yaşadıklarım:

Ayrıca MacBook'daki M1 işlemci o alacağı oyuncu bilgisayarın işlemcisinden daha iyi.

Yani Intel i7 10700Knın M1 işlemciden daha mı kötü olduğunu düşünüyorsun yanılıyorsun aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Intel i7 10700K Apple M1 işlemciden daha iyi.

1612277559931.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı