Lise kaydı, tarihinden geç yaptırılırsa ne olur?

Order S

Hectopat
Bugün 9 Ağustos, 4 Ağustos tarihinde ise kayıt işlemlerinin biteceği yazıyor kaydı yaptırmaya gitsem kabul ederler mi? Veya o tarihe kadar kayıt yaptırmadığım için açık öğretime düşer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul mu belirledi o tarihi? Yoksa genel bir bilgi mi gördünüz? Eğer internette gördüyseniz muhtemelen yanlıştır her okulun farklı kayıt zamanları var. Benimki 20-29 ağustos arası mesela gitmedim.

Kabul etmezler açıkta kaldınız büyük ihtimalle okullar başladığında nakil aldırmanız gerekebilir.

Şu an okulda kaydın var zaten, birkaç belge imzalanacaktır öğrenci sözleşmesi tarzı onun için çağırmışlardır.

Okul mu belirledi o tarihi? Yoksa genel bir bilgi mi gördünüz? Eğer internette gördüyseniz muhtemelen yanlıştır her okulun farklı kayıt zamanları var. Benimki 20-29 Ağustos arası mesela gitmedim.

Nakil tercih başvurusu diyor tam anlayamadım.

Şu an okulda kaydın var zaten, birkaç belge imzalanacaktır öğrenci sözleşmesi tarzı onun için çağırmışlardır.

Orayı kazandığım gözüküyor hatta imzalanmış belgeside var ama okula gidip kayıt yaptırmadım çağırmadılar da. Korkmuyor da değilim

O kayıt için belirlenmiş tarih değil, yapılan ek yerleştirmeler için belirlenmiş bir tarih.

Kayıt için çağırıyorsa okul, okulun internet sitesinde uyurusu vardır zaten.

Kaydınız tercihler açıklandıktan sonra otomatik yapılıyor merak etmenizi gerektirecek bir şey yok.

O kayıt için belirlenmiş tarih değil, yapılan ek yerleştirmeler için belirlenmiş bir tarih.

Kayıt için çağırıyorsa okul, okulun internet sitesi duyurusu vardır zaten.

Vallahi korktum yahu açıkta kalırım diye sağ olun teşekkür ederim. Benim arkadaşta felaket tellalı sağ olsun en gerici şekilde anlattı bana

Vallahi korktum yahu açıkta kalırım diye sağ olun teşekkür ederim. Benim arkadaşta felaket tellalı sağ olsun en gerici şekilde anlattı bana
Korkmana gerek yok ancak pansiyonda kalacaksan okulun sitesindeki tarihlerde okulda olmanı tavsiye ederim. Bu sefer de yer bulamazsın kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…