Lise kaydı, tarihinden geç yaptırılırsa ne olur?

Order S

Hectopat
Bugün 9 Ağustos, 4 Ağustos tarihinde ise kayıt işlemlerinin biteceği yazıyor kaydı yaptırmaya gitsem kabul ederler mi? Veya o tarihe kadar kayıt yaptırmadığım için açık öğretime düşer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 9 Ağustos, 4 Ağustos tarihinde ise kayıt işlemlerinin biteceği yazıyor kaydı yaptırmaya gitsem kabul ederler mi? Veya o tarihe kadar kayıt yaptırmadığım için açık öğretime düşer miyim?
Okul mu belirledi o tarihi? Yoksa genel bir bilgi mi gördünüz? Eğer internette gördüyseniz muhtemelen yanlıştır her okulun farklı kayıt zamanları var. Benimki 20-29 ağustos arası mesela gitmedim.

Kabul etmezler açıkta kaldınız büyük ihtimalle okullar başladığında nakil aldırmanız gerekebilir.

Okul mu belirledi o tarihi? Yoksa genel bir bilgi mi gördünüz? Eğer internette gördüyseniz muhtemelen yanlıştır her okulun farklı kayıt zamanları var. Benimki 20-29 Ağustos arası mesela gitmedim.

1691564626864.png

Nakil tercih başvurusu diyor tam anlayamadım.

Şu an okulda kaydın var zaten, birkaç belge imzalanacaktır öğrenci sözleşmesi tarzı onun için çağırmışlardır. ❤️

Orayı kazandığım gözüküyor hatta imzalanmış belgeside var ama okula gidip kayıt yaptırmadım çağırmadılar da. Korkmuyor da değilim 😟

Eki Görüntüle 1895477

Nakil tercih başvurusu diyor tam anlayamadım.

Orayı kazandığım gözüküyor hatta imzalanmış belgeside var ama okula gidip kayıt yaptırmadım çağırmadılar da. Korkmuyor da değilim 😟
O kayıt için belirlenmiş tarih değil, yapılan ek yerleştirmeler için belirlenmiş bir tarih. 🥹

Kayıt için çağırıyorsa okul, okulun internet sitesinde uyurusu vardır zaten. 🫢

O kayıt için belirlenmiş tarih değil, yapılan ek yerleştirmeler için belirlenmiş bir tarih. 🥹

Kayıt için çağırıyorsa okul, okulun internet sitesi duyurusu vardır zaten. 🫢

Vallahi korktum yahu açıkta kalırım diye sağ olun teşekkür ederim. Benim arkadaşta felaket tellalı sağ olsun en gerici şekilde anlattı bana :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı