Okul mu belirledi o tarihi? Yoksa genel bir bilgi mi gördünüz? Eğer internette gördüyseniz muhtemelen yanlıştır her okulun farklı kayıt zamanları var. Benimki 20-29 ağustos arası mesela gitmedim.Bugün 9 Ağustos, 4 Ağustos tarihinde ise kayıt işlemlerinin biteceği yazıyor kaydı yaptırmaya gitsem kabul ederler mi? Veya o tarihe kadar kayıt yaptırmadığım için açık öğretime düşer miyim?
Okul mu belirledi o tarihi? Yoksa genel bir bilgi mi gördünüz? Eğer internette gördüyseniz muhtemelen yanlıştır her okulun farklı kayıt zamanları var. Benimki 20-29 Ağustos arası mesela gitmedim.
Şu an okulda kaydın var zaten, birkaç belge imzalanacaktır öğrenci sözleşmesi tarzı onun için çağırmışlardır.![]()
O kayıt için belirlenmiş tarih değil, yapılan ek yerleştirmeler için belirlenmiş bir tarih.Eki Görüntüle 1895477
Nakil tercih başvurusu diyor tam anlayamadım.
Orayı kazandığım gözüküyor hatta imzalanmış belgeside var ama okula gidip kayıt yaptırmadım çağırmadılar da. Korkmuyor da değilim![]()
O kayıt için belirlenmiş tarih değil, yapılan ek yerleştirmeler için belirlenmiş bir tarih.
Kayıt için çağırıyorsa okul, okulun internet sitesi duyurusu vardır zaten.![]()
Korkmana gerek yok ancak pansiyonda kalacaksan okulun sitesindeki tarihlerde okulda olmanı tavsiye ederim. Bu sefer de yer bulamazsın kalacak.Vallahi korktum yahu açıkta kalırım diye sağ olun teşekkür ederim. Benim arkadaşta felaket tellalı sağ olsun en gerici şekilde anlattı bana![]()
Korkmana gerek yok ancak pansiyonda kalacaksan okulun sitesindeki tarihlerde okulda olmanı tavsiye ederim. Bu sefer de yer bulamazsın kalacak.![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.