Rehber matematik izleyin temelleri de anlatarak gidiyor. Yazın da temelden matematik başlarsınız.
Kötüleyenlerin çoğunun yaptığı espriler yüzünden kötülediğini düşünüyorum. Şahsen bazen yaptığı espriler komik değil ve cringe geliyor ancak işinde iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.Kesinlikle sıfırım diyorsan RM en iyisi. Çoğu kişi kötülüyor forumda ama ben sıfırım kardeşim hiçbir şey bilmiyorum diyorsan direkt rehber matematik izle.
Boş ver hocam. Bu ülkeye asgari ücretle fabrikada çalışacak adamda lazım.
Konu anlatımı dinlemeli ve soru çözmelisiniz tabii ki. antrenmanlarla matematik gibi kolaydan başlayabilirsiniz. Matematiğe vakit ayırmanız gerekiyor.
Rehber matematik izleyin temelleri de anlatarak gidiyor. Yazın da temelden matematik başlarsınız.
Antrenmanlarla matematik temel için ideal sonrasında bol bol 10. sınıf soruları çöz sana son tavsiyem fonksiyonlara iyi asıl.
Matematik zaman isteyen bir ders. Belki fizik, kimya, biyolojiyi son gün halledersin veya derste dinleyerek ancak matematikte soru çözmeden vakit ayırmadan yüksek not elde edemezsiniz öyle yüksek bir IQ'ya sahip değilseniz.Hocam amacim o işler olsa böyle bir kodu açacak halim yoktu yani. Küçümsemenize gerek yok, benim bahsetmeye çaliştiğim şey 10.sinifin konularinin karmaşik ve zorlayici gelmesi ve bu yüzden matematiğimin kötü olmasini anlatiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.