Lise mezunu biri için iş önerisi

Banka güvenliği olman için içerideki müdürü tanıman lazım. Polis için de Üniversite mezunu olman lazım senin için en kolayı bekçi olmak tabii ona da eskisi gibi girmek kolay değil artık.
KPPS, TYT filansa halledilir hocam ama bilmiyorum bekçilik son secimden sonra biter gibi.
2 lisans bitirdim, sendeki özgüvenin ve rahatlığın yüzde biri bende olsa keşke.
Daha liseyi bitirirken zorlanıyorum hocam üniversite bana gelmez gibi, ha tabi yine burdaki meslek olsamda, kodlama ve ingilizcede kendimi geliştireceğim. Bende istemem öyle torpil olsun ama ülke belli maalesef..

Bence almanyaya falan kaç türkiyede kendini yedirme
Vize filan sıkıntı hocam.

Açıkta olsa oku, bende hem örgün hem açıktan iki lisans bitirdim bizim toplumumuzda diploman varsa her yerde saygı görürsün tıpkı para gibi okumak o kadar zor değil kolayda değil ileride pişman olursun.

Açıkta olsa oku, bende hem örgün hem açıktan iki lisans bitirdim bizim toplumumuzda diploman varsa her yerde saygı görürsün tıpkı para gibi okumak o kadar zor değil kolayda değil ileride pişman olursun.
Açık liseyi bitirip kendimi drvlet kapısına atarsam benim için yeter hocam, malum ülkenin durumu belli.

Hocam git sanayide calis o zaman baska yerden hemen para kazanamiyosun.
Hemen para kazanamıyorsun derken ne alaka hocam, işe girmeyeceğim ki şuan zaten, öneri alıyorum. Bi yazdıklarımı okuyup öyle yorum atın

Biraz geç yazıyorum dostum mecbur üniversite mezunu olmalısın lise mezunu ile hiçbir şey olamazsın TYT çalış hallet. 300 400 K yap en kötü 2 yıllık bölüm kazan herhangi bir bölüm kazan bizim burada garsonlar 30 k para alıyor üniversite mezunu.

Biraz geç yazıyorum dostum mecbur üniversite mezunu olmalısın lise mezunu ile hiçbir şey olamazsın TYT çalış hallet. 300 400 K yap en kötü 2 yıllık bölüm kazan herhangi bir bölüm kazan bizim burada garsonlar 30 k para alıyor üniversite mezunu.
Çok teşekkür ederim, üniversite okuyacağım 2 yıllık kararım bu şekilde, diğer türlü meslek sınırlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı