Lise mezunu için iş önerisi

Önemsiz Cioran

Hectopat
İstanbul'da lise mezunu bir insana iş olarak önerileriniz nelerdir? Örnek vermek gerekirse, işte şurada çalışsan daha iyi olur. Şu mağaza iyi, başvuru yap diye. Kargo dağıtımı işini düşünüyorum, ancak bu sektörde fazla iş fazla yok deniliyor. Deneyimi olanlar tavsiye verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da lise mezunu bir insana iş olarak önerileriniz nelerdir? Örnek vermek gerekirse, işte şurada çalışsan daha iyi olur. Şu mağaza iyi, başvuru yap diye. Kargo dağıtımı işini düşünüyorum, ancak bu sektörde fazla iş fazla yok deniliyor. Deneyimi olanlar tavsiye verebilir mi?

Hangi lisenin mezunusunuz peki.

Hocam çalışırken açıktan üniversite okuyabilirsiniz böylece üniversiteyi bitirince daha iyi bir işe sahip olabilirsiniz ayrıca eğer ingilizce bilmiyorsanız ingilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz çok işe yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı