Nakil istediğim okulda 6 kontenjan vardı ve 1. sırada olmama rağmen nakilim onaylanmadı. Bugün cumartesi ve hala başvurunuz devam ediyor diyor. İstediğim okulun idaresiyle görüşüp hafta sonu onaylatabilir miyim yoksa 1 hafta daha beklemem mi gerekecek?
Nakil istediğim okulda 6 kontenjan vardı ve 1. sırada olmama rağmen nakilim onaylanmadı. Bugün cumartesi ve hala başvurunuz devam ediyor diyor. İstediğim okulun idaresiyle görüşüp hafta sonu onaylatabilir miyim yoksa 1 hafta daha beklemem mi gerekecek?
Hocam reddedilmediyse yani başvuru hala sürüyorsa bekleyin çünkü şu an kasım ayına geldik sayılır. Yüksek ihtimal nakiller haftalık değil aylık olarak ilerleyecek dönem ortası olduğundan.
Hocam reddedilmediyse yani başvuru hala sürüyorsa bekleyin çünkü şu an kasım ayına geldik sayılır. Yüksek ihtimal nakiller haftalık değil aylık olarak ilerleyecek dönem ortası olduğundan.
Bu sistem hatası nakiller kasım'da aylık olacak cuma girdiginizde nakil ekranının kapatıldıgını ve basvuruların onaylandıgını görebilirsiniz yanlsı bilgi vermeyin lütfen
Bu sistem hatası nakiller kasım'da aylık olacak cuma girdiginizde nakil ekranının kapatıldıgını ve basvuruların onaylandıgını görebilirsiniz yanlsı bilgi vermeyin lütfen.
Nakilleri sistem onaylamıyor el ile onaylıyorlar. Bende nakil alırken yaşadım okula gittim sordum zamanı gelince biz onaylıyoruz dediler. Haftalık konusunda bilgim yok benim bildiğim nakiller ay başında onaylanır.