Lise nakil başvurusu onaylanmadı

Atax41

Femtopat
Daha fazla  
Nakil istediğim okulda 6 kontenjan vardı ve 1. sırada olmama rağmen nakilim onaylanmadı. Bugün cumartesi ve hala başvurunuz devam ediyor diyor. İstediğim okulun idaresiyle görüşüp hafta sonu onaylatabilir miyim yoksa 1 hafta daha beklemem mi gerekecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okula gitseniz bir şey yapmazlar, normalde cuma günü öğleden sonra açıklanır. Eğer hala başvuru devam ediyor ve 1.sırada gözüküyorsan sistem hatası.

Nakil istediğim okulda 6 kontenjan vardı ve 1. sırada olmama rağmen nakilim onaylanmadı. Bugün cumartesi ve hala başvurunuz devam ediyor diyor. İstediğim okulun idaresiyle görüşüp hafta sonu onaylatabilir miyim yoksa 1 hafta daha beklemem mi gerekecek?

Ay başından ay başına oluyor nakiller. Kasım başında onaylanır büyük ihtimalle okula gitmeniz bir şeyi değiştirmez.

Hocam reddedilmediyse yani başvuru hala sürüyorsa bekleyin çünkü şu an kasım ayına geldik sayılır. Yüksek ihtimal nakiller haftalık değil aylık olarak ilerleyecek dönem ortası olduğundan.

Okula gitseniz bir şey yapmazlar, normalde cuma günü öğleden sonra açıklanır. Eğer hala başvuru devam ediyor ve 1.sırada gözüküyorsan sistem hatası.
Dün 6 kontenjan vardı şimdi 5 kontenjan var diyor. Biri alınmış yani. İşin içinde torpil mi var çözemedim.

Hocam reddedilmediyse yani başvuru hala sürüyorsa bekleyin çünkü şu an kasım ayına geldik sayılır. Yüksek ihtimal nakiller haftalık değil aylık olarak ilerleyecek dönem ortası olduğundan.
Hocam ekimin son gününe kadar nakiller haftalık oluyor. Başka bir şey var bu işte ama anlamadım.

Dün 6 kontenjan vardı şimdi 5 kontenjan var diyor. Biri alınmış yani. İşin içinde torpil mi var çözemedim.

Hocam Ekim'in son gününe kadar nakiller haftalık oluyor. Başka bir şey var bu işte ama anlamadım.

Hocam ben dönemin ilk haftası nakil istemiştim 2 hafta sonra açıklanmıştı. Bazen beklemek lazım.

Hocam ekimin son gününe kadar nakiller haftalık oluyor. Başka bir şey var bu işte ama anlamadım.
Nakillerde torpil olmaz bende çok denedim lisedeyken torpil yapmıyorlar, belki okul 1 kontejan eksiltmiş olabilir

Bu sistem hatası nakiller kasım'da aylık olacak cuma girdiginizde nakil ekranının kapatıldıgını ve basvuruların onaylandıgını görebilirsiniz yanlsı bilgi vermeyin lütfen.

Nakilleri sistem onaylamıyor el ile onaylıyorlar. Bende nakil alırken yaşadım okula gittim sordum zamanı gelince biz onaylıyoruz dediler. Haftalık konusunda bilgim yok benim bildiğim nakiller ay başında onaylanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı