Kendimiz okula gidip bu işlemleri hızlandırabilirimiyiz hocamOkul iş ve işlemleri bitince oluyor galiba hocam.
Kendimiz okula gidip bu işlemleri hızlandırabilirimiyiz hocamOkul iş ve işlemleri bitince oluyor galiba hocam.
Sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok hocam.Kendimiz okula gidip bu işlemleri hızlandırabilirimiyiz hocam
Hocam veren nasıl veriyo onu anlamadımSizin yapabileceğiniz pek bir şey yok hocam.
İş ve işlemlerini bitirmiş olan okullar (örgün eğitim dışına çıkarma vb.)Hocam veren nasıl veriyo onu anlamadım
Açıldı hocamİş ve işlemlerini bitirmiş olan okullar (örgün eğitim dışına çıkarma vb.)
ne zaman açıklanıyor bilginiz var mı istediğim okulda boş kontenjan yokmuş belki diğer sefer açılırAçıldı hocam
Her cuma mutlaka açıklanır.ne zaman açıklanıyor bilginiz var mı istediğim okulda boş kontenjan yokmuş belki diğer sefer açılır
Genelde Akşam 8 gibi açıklanır.Nakiller ne zaman kapanıcak peki hocam saati varmı
Yok hocam açıklanması değil 6 Ağustos son gün dediler saat 5ten sonra kapanır diye duydum doğrumudurGenelde Akşam 8 gibi açıklanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.