malibuu Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual Rtx 4060 Amd Ryzen 5500 Asus B450Mk2 Corsair Vengeance 2x8 Ram Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #11 Ömer S dedi: Burger yasal olarak 16 yaşından büyükleri işe alabiliyor. Sigorta da yapıyorlar çalışıyorsun her türlü. McDonalds'da da var aynı uygulama Genişletmek için tıkla... Yazın inşaatta çalışıyorum normalde ama çalışmiyor olsam keisn girerdim
Ömer S dedi: Burger yasal olarak 16 yaşından büyükleri işe alabiliyor. Sigorta da yapıyorlar çalışıyorsun her türlü. McDonalds'da da var aynı uygulama Genişletmek için tıkla... Yazın inşaatta çalışıyorum normalde ama çalışmiyor olsam keisn girerdim
B BarlasAlkan Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 70 20 Nisan 2024 #12 Ben ABD borsasında daha fazla kar ettim, fakat halka arzlar ile de ilgilendim tabii.
A ahmet004 Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #13 Ömer S dedi: Burger yasal olarak 16 yaşından büyükleri işe alabiliyor. Sigorta da yapıyorlar çalışıyorsun her türlü. McDonald's'da da var aynı uygulama. Genişletmek için tıkla... Hocam bende geçen yaz çalışmak istiyordum ama 16ya yaz sonunda girmiştim bu yıl 16 dolduğuna göre çalışmak isterim iş çalışma saati şekli nasıldı.
Ömer S dedi: Burger yasal olarak 16 yaşından büyükleri işe alabiliyor. Sigorta da yapıyorlar çalışıyorsun her türlü. McDonald's'da da var aynı uygulama. Genişletmek için tıkla... Hocam bende geçen yaz çalışmak istiyordum ama 16ya yaz sonunda girmiştim bu yıl 16 dolduğuna göre çalışmak isterim iş çalışma saati şekli nasıldı.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.440 Çözümler 131 21 Nisan 2024 #14 ahmet004 dedi: Hocam bende geçen yaz çalışmak istiyordum ama 16ya yaz sonunda girmiştim bu yıl 16 dolduğuna göre çalışmak isterim iş çalışma saati şekli nasıldı. Genişletmek için tıkla... Konuyu kaynatmayalım. Kendi konunuzu açıp arkadaşı etiketleyebilirsiniz.
ahmet004 dedi: Hocam bende geçen yaz çalışmak istiyordum ama 16ya yaz sonunda girmiştim bu yıl 16 dolduğuna göre çalışmak isterim iş çalışma saati şekli nasıldı. Genişletmek için tıkla... Konuyu kaynatmayalım. Kendi konunuzu açıp arkadaşı etiketleyebilirsiniz.
A ahmet004 Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #15 Wlixe dedi: Konuyu kaynatmayalım. Kendi konunuzu açıp arkadaşı etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... pardon hocam
Wlixe dedi: Konuyu kaynatmayalım. Kendi konunuzu açıp arkadaşı etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... pardon hocam