İyi günler. Lise 4.sınıfa yeni geçtim. Bu yaz tatilini değerlendirmek istiyorum. Fakat yapacak iş bulamıyorum. Garson arayan kafeler 18 yaş istiyor. Oda ayrı bir saçmalık ama neyse. Neler yapabilirim para kazanmak için?
İyi günler. Lise 4.sınıfa yeni geçtim. Bu yaz tatilini değerlendirmek istiyorum. Fakat yapacak iş bulamıyorum. Garson arayan kafeler 18 yaş istiyor. Oda ayrı bir saçmalık ama neyse. Neler yapabilirim para kazanmak için?
O nasıl saçmalık? Kafelerde garson olarak değil de bulaşık yıkamak için bir bak derim, o konuda yaşa takılacaklarını sanmıyorum. Araba yıkamacasında çalışabilirsin.
Paket servis işine gir, Dönercilerde garsonluk yap, marketlerle git görüş. Maddi durumu ne olursa olsun, gençlerin çalışmasını isterim. Hayatın zorluğunu anlar, okula daha iyi sarılırlar.
Freelancer aşırı mantıklı geçen ay yazılımda freelancer çalışarak 3500 TL kazandım ama ailem bana güvenmediği ve desteklemediği için bu konuda eşşek işi yapmak zorunda kalıyorum yaz aylarında yazılıma zaman olmuyor.
Freelancer aşırı mantıklı geçen ay yazılımda freelancer çalışarak 3500 TL kazandım ama ailem bana güvenmediği ve desteklemediği için bu konuda eşek işi yapmak zorunda kalıyorum yaz aylarında yazılıma zaman olmuyor.
Freelancer aşırı mantıklı geçen ay yazılımda freelancer çalışarak 3500 TL kazandım ama ailem bana güvenmediği ve desteklemediği için bu konuda eşşek işi yapmak zorunda kalıyorum yaz aylarında yazılıma zaman olmuyor.