Lise öğrencisi nasıl para kazanabilir?

Hocam bir dersiniz iyi ise yazın sizden küçüklere ders verebilirsiniz paralı.

Veya yeteneğin var ise freelancer olarak da çalışabilirsin.
Nasıl ders verebilirim benden küçüklere? Mesela ingilizcem iyidir.

Ne tip şeyler yaptırıyorlar ki? Ben tecrübe isterler diye biliyordum.

Freelance öyle değil kendi işinin patronusun mesai saatleri falan yok tamamen sana bağlı ne kadar iş yaparsan o kadar kazanırsın.

Nasıl ders verebilirim benden küçüklere? Mesela ingilizcem iyidir.
Hocam özel ders siteleri var oradan 12.sınıf olduğunuzu falan yazarsanız sizi bulurlar ama ücreti biraz düşük tutarsanız daha fazla para kazanabilirsiniz.

Hocam özel ders siteleri var oradan 12.sınıf olduğunuzu falan yazarsanız sizi bulurlar ama ücreti biraz düşük tutarsanız daha fazla para kazanabilirsiniz.
Örnek verebilirmisiniz site olarak?

Örnek verebilirmisiniz site olarak?
Bionluk tavsiye ederim.

Siz nasıl iş bulamıyorsunuz bana geçen aydan beri 4 iş teklifi geldi hepsini reddettim sırf spor için spora zamanım kalmıyordu ama o işlerde çok para vardı yine de seçimimi spordan yana yaptım.

2 veya 3 gün evvelsi tasarım yapmaya başladım. Sende başlayabilirsin, çok eğlenceli şahsen. Üzerine yaşım küçükte değil, 22 yaşında olmama rağmen çok güzel bir şey.

Eskiden kafelerde çalışırdık son 5 senedir kimse yazın gençleri işe almıyor.

Ne telefoncu ne kafe.

Sanayide bir kariyer düşünürsen ileride çok zengin olursun onu da bir düşün derim.

Ben şu an okul sıralarda çürürken benim Ark'lerim sanayide usda olarak çalışıyorlar. Aylık 15-16k gelirleri var.

İşte bu yüzden kendinizi bir konuda geliştirin insanların size ihtiyacı olsun kendi işinizin patronu olun iş aramakla zaman kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…