Lise öğrencisi olarak nasıl para kazanabilirim?

Olabilir o zaman bilgisayar tamir edebilir format atıp para kazanabilirsin mahalende.

Hayır hocam al-sat yaptım yazmıştı ya ben de o sistemi al-sat yaparak mı topladı diye merak ettim. Yani mümkün mü böyle bir şey diye.

Al sat ile toplamak 3-4 yıl sürer ben haftalık 550 maaş ile çıraklık yaparak topladım.

Hocam biraz daha açıklar mısınız kırmak derken?

Hocam oyunsuz 2 kollu bir PS3 düştü mesela 600TL Jailbreak yapıp içine oyun atıp 900-1000TL'ye bile kitlersiniz.

Lise bursluluk sınavları var katılmadıysanız katılın. Kazanana aylık 300 tl maaş bağlıyor devlet.
300 TL 5 yıldır alıyorum hiçbir işe yaramıyor. Bu ne ya? Çerez parası verir gibi.
Al sat ile toplamak 3-4 yıl sürer ben haftalık 550 maaş ile çıraklık yaparak topladım.
Nerede 550 TL bana söyler misiniz? Bir hafta garsonlukta 100 TL aldım parttime.

Hocam oyunsuz 2 kollu bir PS3 düştü mesela 600TL Jailbreak yapıp içine oyun atıp 900-1000TL'ye bile kitlersiniz.

Ben sıfır 900 TL'ye almıştım orijinal ama arkadaş al sat işi yapamam diyor ki haklı zaten sıkıntı çıkarsa tüm sermayesi uçup gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…