@kargaaa Diyanetin kuran kursu muhabbetini geç bir kere. Belirli bir süre devam etmiş olman gerekiyor ona. Önüne gelen herkesi de almıyorlar ayrıca. 18'den büyüksen bilemem veya sınıfta kalmışsan iki kere üst üste geçebilirsin dediğin gibi.
Dostum şimdi çoğu kişi oku falan diyecek ama ben farklı bir açıdan yaklaşacağım. Lisede okumak için kendime şu soruları sorman lazım.
Neden lise okumalıyım?
Hedefimdeki meslek ne?
Neden o meslek (sevdiğin için mi para için mi?)?
Hedefimdeki meslek için diploma şart mı?
Okuldaki öğretmenler "para kazanmak istiyorsanız okumayın derler -en azından benim okulda öyleydi- gidin fayans ustası, boya ustası, araba tamircisi vs. olun. " derdi. Buradaki birçok kişi seni yönlendirmeye çalışacak ama iş her zaman sende bitecek. Veee liseye giderken mutlu veya söverek gitmek senin elinde. İyi akşamlar efendim
@kargaaa Diyanetin kuran kursu muhabbetini geç bir kere. Belirli bir süre devam etmiş olman gerekiyor ona. Önüne gelen herkesi de almıyorlar ayrıca. 18'den büyüksen bilemem veya sınıfta kalmışsan iki kere üst üste geçebilirsin dediğin gibi.
Benim bildiğim kolundan tutup okula götürmüyorlar seni,devamsızlıktan 2 sene kaldıktan sonra da örgün eğitim hakkını kaybediyorsun ve açıktan okumak zorunda kalıyorsun.
Benim bildiğim kolundan tutup okula götürmüyorlar seni,devamsızlıktan 2 sene kaldıktan sonra da örgün eğitim hakkını kaybediyorsun ve açıktan okumak zorunda kalıyorsun.