@kargaaa hangi bahane ile? Öyle elini kolu sallayarak geçebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsunş.
2 sene sınıfta kalırsan geçebilirsin, 18'in üstündeysen geçebilirsin ya da diyanetin kuran kurslarından birine gidiyorsan geçebilirsin
@kargaaa hangi bahane ile? Öyle elini kolu sallayarak geçebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsunş.
Ne yapmayı planlıyorsun?Çok yanlış düşünülünüyor
Çok uzatmayacağım, bırakırsam sorun olur mu? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Peki 2 sene sınıfta kalmam herhangi şekilde etkiler mi bnei?@kargaaa Diyanetin kuran kursu muhabbetini geç bir kere. Belirli bir süre devam etmiş olman gerekiyor ona. Önüne gelen herkesi de almıyorlar ayrıca. 18'den büyüksen bilemem veya sınıfta kalmışsan iki kere üst üste geçebilirsin dediğin gibi.
Daha sonrasında da okuyup okumamak sana kalmış.Benim bildiğim kolundan tutup okula götürmüyorlar seni,devamsızlıktan 2 sene kaldıktan sonra da örgün eğitim hakkını kaybediyorsun ve açıktan okumak zorunda kalıyorsun.
2 sene sınıfta kalırsan geçebilirsin, 18'in üstündeysen geçebilirsin ya da diyanetin kuran kurslarından birine gidiyorsan geçebilirsin![]()
Çok uzatmayacağım, bırakırsam sorun olur mu? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Yaşın bir ilgisi yoktur, bende 18'im, açık lisede ki görevli yaşın bir önemi yoktur dedi bana.18'im geçiliyor mu cidden yalan olmasın?
Yaşın bir ilgisi yoktur, bende 18'im, açık lisede ki görevli yaşın bir önemi yoktur dedi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.