Lise ortalaması ikinci sınavlar ve sözlü notlarıyla yükselir mi?

The Dark Rische

Centipat
Katılım
30 Ekim 2022
Mesajlar
212
Çözümler
1
Arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim, okulun 1. sınavları bitti ancak bir çok şey kafaya taktım ki bunları sadece ben biliyorum yani ilk 2 ay moralim hep sıfır düzeyinde ilerledi ve o nedenle sınavlara çalışamadım ve sonuçlar da buna bağlı olarak düşük geldi. (30-40 vesaire) Ailem çok tepki gösteriyor yükseltemezsin sınıfta kaldın vb. bilmiyorum, 2. yazılılar ve sözlü notlarıyla yükselir mi? Üniversite sınavında ek puan ne kadar önemli? Kafamda bir sürü soru, ne yapacağım ben? Yardımcı olun.
 
Arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim, okulun 1. sınavları bitti ancak birçok şey kafaya taktım ki bunları sadece ben biliyorum yani ilk 2 ay moralim hep sıfır düzeyinde ilerledi ve o nedenle sınavlara çalışamadım ve sonuçlar da buna bağlı olarak düşük geldi. (30-40 vesaire) ailem çok tepki gösteriyor yükseltemezsin sınıfta kaldın vb. bilmiyorum, 2. yazılılar ve sözlü notlarıyla yükselir mi? Üniversite sınavında ek puan ne kadar önemli? Kafamda bir sürü soru, ne yapacağım ben? Yardımcı olun.

Büyük ihtimalle sorumlu olarak geçersin sözlüler hocalarının insafına kalmış ama ortalamana özen göster 50'nin üstünde olursa sorumluluğada girmezsin direk geçersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı