NORONR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 182 7 Ekim 2023 #1 Bazı yerlerde Milli Eğitimin sınav konularını açıkladığını duyuyorum ama baktığımda bulamadım. Haberlere bakarken böyle bir sayfa buldum. Konu Soru Dağılım Tabloları bu hangi dönem için veya güncel olan var mı?
Bazı yerlerde Milli Eğitimin sınav konularını açıkladığını duyuyorum ama baktığımda bulamadım. Haberlere bakarken böyle bir sayfa buldum. Konu Soru Dağılım Tabloları bu hangi dönem için veya güncel olan var mı?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Hocaların söyler açıklandığında. Artı 0 Eksi
KS KS NORONR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 182 7 Ekim 2023 #3 ahmet can balcı dedi: Hocaların söyler açıklandığında. Genişletmek için tıkla... Sordum kesin bir şey söylemedi ama dersi için konuların doğru olduğunu söyledi. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Hocaların söyler açıklandığında. Genişletmek için tıkla... Sordum kesin bir şey söylemedi ama dersi için konuların doğru olduğunu söyledi.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 7 Ekim 2023 #4 Güncel olan tablo vermiş olduğun bağlantıdaki. Hâlâ okullara ayrı ayrı hususlar hakkında bilgi veriliyor. Yukarıdaki bağlantıda belirlenen konulara uygun örnek senaryolar da mevcut. Artı 0 Eksi
Güncel olan tablo vermiş olduğun bağlantıdaki. Hâlâ okullara ayrı ayrı hususlar hakkında bilgi veriliyor. Yukarıdaki bağlantıda belirlenen konulara uygun örnek senaryolar da mevcut.
KS KS NORONR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 182 7 Ekim 2023 #5 Aurora1 dedi: Güncel olan tablo vermiş olduğun bağlantıdaki. Hâlâ okullara ayrı ayrı hususlar hakkında bilgi veriliyor. Yukarıdaki bağlantıda belirlenen konulara uygun örnek senaryolar da mevcut. Genişletmek için tıkla... Sanırım çoğu doğru. Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: Güncel olan tablo vermiş olduğun bağlantıdaki. Hâlâ okullara ayrı ayrı hususlar hakkında bilgi veriliyor. Yukarıdaki bağlantıda belirlenen konulara uygun örnek senaryolar da mevcut. Genişletmek için tıkla... Sanırım çoğu doğru.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 7 Ekim 2023 #6 NORONR dedi: Sanırım çoğu doğru. Genişletmek için tıkla... Bakanlık'a ait olduğunu biliyorsun değil mi attığın sitenin? Son düzenleme: 7 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
NORONR dedi: Sanırım çoğu doğru. Genişletmek için tıkla... Bakanlık'a ait olduğunu biliyorsun değil mi attığın sitenin?
KS KS NORONR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 182 7 Ekim 2023 #7 Aurora1 dedi: Bakanlık'a ait olduğunu biliyorsun değil mi attığın sitenin? Genişletmek için tıkla... Ne aga bakanlığın mı? Bilmiyordum, nasıl? Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: Bakanlık'a ait olduğunu biliyorsun değil mi attığın sitenin? Genişletmek için tıkla... Ne aga bakanlığın mı? Bilmiyordum, nasıl?