Ne yapacakları o kadar belirsiz ki... Bence kendileri de bilmiyor.Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz üzere sınavlar 17 Mayıs sonrasına ertelendi. Sınav konuları artar mı? Artarsa sizce hangi tarih aralığında olur? Ders çalışacağım ama konularda ilerlesem mi bilemedim.
Ben de anlamıyorum bu nasıl bir sistem. Alt tarafı konuları açıklayacaklar. Vallahi bıktım ya.Ne yapacakları o kadar belirsiz ki... Bence kendileri de bilmiyor.
Mantıken öyle ama MEB mantıklı hareket etmiyorArtacağını saanmam konular zaten 1 Kasım ile 29 Mart arasıydı. Çünkü bize 1.Sınavların yapıldığı vakit bazı okullar 2.sınavlarını yapmıştı. Yani ilk sınavlar gibi konuların belli bir yerde sabitlenmesi gerekiyor.
Hepimiz bıktık...Ben de anlamıyorum bu nasıl bir sistem. Alt tarafı konuları açıklayacaklar. Vallahi bıktım ya.
Duyduğuma göre 29 Mart a kadar olan konulardan yapıcaklarmış.Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz üzere sınavlar 17 Mayıs sonrasına ertelendi. Sınav konuları artar mı? Artarsa sizce hangi tarih aralığında olur? Ders çalışacağım ama konularda ilerlesem mi bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.