Lise sınavları iptal olacak

Hocam öğrencilerden bir tag açmasını istedi. Lisedebence diye altına da not bıraktı. Sınavların iptali hakkında olmasın onu ayrıca konuşacağız şeklinde.

Sınavları yapmalıyız gibisinden açıklamanın habercisi olabilir o

10 Mayıs tarihinde yeni kabine toplantısı olacak. Geçen seferki konuya da yazmıştım, buraya da aynısını yazacağım. Toplantıya kadar çalışmaya devam edin, 10 Mayıs akşamı son kararı öğreneceğiz.

Öyle olsaydı sınavlarla ilgili yazmayın derdi ama iptali ile ilgili dedi bir şey var belli.

Şuan ne desek boş burada iptal edilir gibi cümleler kurmayalım. Ümitlenip ders çalışmayı bırakanlar olabilir. 10 Mayıs zamanı her şey belli olur zaten.

Arkadaşlar suçu sadece Ziya Selçuk'a atmak yanlış olur zira ülkede tüm kararları uzun adam almakta siyasete girmek istemiyordum fakat bazı arkadaşlar tüm suçu bakana atmışlar.

Sınavların iptal olması konusuna gelecek olursak kesin bir şey ortada yok kesinlik bildiren cümleler ile insanların kafasını karıştırmayın.

Şahsi görüşüm durumlara bakılacak olursa erteleme veya iptal olacağıdır ama kesin bir şey yok çalışmaya devam etmenizi tavsiye ediyorum.

Şu an ne desek boş burada iptal edilir gibi cümleler kurmayalım. Ümitlenip ders çalışmayı bırakanlar olabilir. 10 Mayıs zamanı her şey belli olur zaten.

Zaten iptal ihtimali düşük çalışmak gerek önceki mesajlarımda söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…